Islandsk dag på Charlottenlund Travbane 8. NOVEMBER

Islandske-heste

Islandsk dag på Charlottenlund Travbane 8. NOVEMBER

Outside Travel samarbejder med Lunden – Charlottenlund Travbane om “Islandsk dag”. Kom forbi, oplev de Islandske heste og mød folkene bag Outside Travel. Vi vil være en del af “Islands-zonen”. Eksklusivt kan vi tilbyde fribilletter – se nedenfor.

OBS: UDSKUDT FRA 29. MARTS TIL 8. NOVEMBER 2020

Charlottenlund Travbane glæder sig til at præsentere islandske heste og et spændende islandsk univers i forbindelse med søndagstravløbene den 29. marts 8. november 2020 fra 11.15 – ca. 16.00. 

“Islands dag på Travbanen 29. marts 8. november fra kl. 11.15 – 16.00″

Islandsk hest
Islandsk hest

Den islandske ambassadør og Charlottenlund Travbanes direktør byder velkommen til en dag fyldt med spænding og information. Glæd jer til at se de to hestesportsgrene møde hinanden og bliv præsenteret for en opvisning med den islandske hest og dens 5 gangarter, hvor flyvende pas og tølt er helt unikke, og se den islandske hest løbe på travbanen – kan den mon overvinde en travhest? 

Det vil være muligt at prøve en tur på en islandsk hest – både for børn og voksne samt at stille spørgsmål om den meget populære hesterace. 

Udover opvisninger og andre spændende indslag vil der være en ”Islands-zone”, hvor du bliver præsenteret for et interessant islandsk univers med boder, i hvilke du kan se og købe islandske varer, og der vil være smagsprøver på helt særlige islandske specialiteter. Desuden vil der være konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde en rejse til Island. 

Der bliver opvisning både før og efter travløbene. Du bliver præsenteret for de 5 gangarter, får interessant viden om Island og dets heste, og endelig vil vi vise hvor hurtigt den islandske hest kan løbe på travbanen, og om den kan besejre en travhest? 

Læs mere her.

Eksklusivt kan Outside Travel tilbyde fribilletter* til vores trofaste læsere. Send blot en mail til mail@outsidetravel.dk og angiv hvor mange I er. Ville være så hyggeligt, hvis I kiggede forbi og hilste på os.

* Modtager man ikke allerede vores nyhedsbrev vil man automatisk blive tilmeldt.

Del nu: