COVID-19 i Island

Her på siden vil vi løbende opdatere om COVID-19 situationen I Island og mulighederne for at rejse til Island i 2020 / 2021.

Benyt Covid.is for at holde dig opdateret

Vi må erkende at det går for hurtigt til at vi på en god måde kan holde denne side ved lige. I andbefales at besøge covid.is for at læse om de gældende regler.

Fritagelse for test ved antistof

Fra den 10. dec. 2020 er man fritaget fra at skulle testes og i karantæne, hvis man kan fremvise en godkendt antistoftest. For alle andre gælder det samme som beskrevet nedenfor.

Per 19. august 2020 er der indført nye regler

De islandske myndigheder har indført nye regler for indrejse i Island. Alle over 15år skal testes for corona ved ankomst, gå i 5 dages karantæne og testes igen. Efter de 5 dages karantæne og hvis testen er negativ, kan man frit rejse i Island med samme forholdsregler som i Danmark. Læs mere her.

Per 15. juni 2020 kan alle danskere rejse til Island fra Danmark.

De danske myndigheder har meldt ud at Island er et af de lande som danskere må rejse til uden at komme i karantæne ved hjemkomst. Flyselskaberne har også meldt ud at der kommer til at være flyvninger fra København til Reykjavik over sommeren.

De Islandske myndigheder har meldt ud at danskere er velkommen til Island fra den 15. juni 2020. Som det ser ud nu skal alle danskere tage en coronatest ved ankomst til Keflavik lufthavn. Børn og unge under 15år er fritaget. Læs mere her.

I denne sommer bliver det rigtig godt at være rejsende i Island, hvor der kun er et fåtal andre turister.

Skriv endelig til os hvis du går med tanker om en dejlig rejse til Island denne sommer. Vi ved hvad vi taler om.