Mange muligheder for nordlys i Island

Nordlys i Island

Mange muligheder for nordlys i Island

Island ligger tilpas langt nordpå til at du kan se nordlyset. Nordlys er også kendt som Aurora Borealis, og det er et naturligt fænomen, der opstår som følge af elektricitet i atmosfæren. Vi kunne sagtens komme med en længere introduktion til selve fænomenet, men pointen er at du bør opleve Nordlys i Island med dine egne øjne.

Som udgangspunkt kan du både se nordlys i hovedstadsområdet Reykjavik, men også på andre dele af øen. For eksempel fra Akureyri og i Vestfjordene. Det handler primært om at være i Island på det rette tidspunkt for at se nordlyset. Helst om vinteren, i det sene efterår eller i det tidlige forår. Også er det ellers bare med at håbe på, at himlen ikke er alt for overskyet når nordlysjagten sættes ind.

Har du altid drømt om at se nordlys? Så er der intet bedre sted at tage hen end Island. Et fantastisk rejsemål, der både giver dig nordlysoplevelsen, men også så meget mere. Turen behøver heller ikke kun at gå til Reykjavik - hele Island er relevant som rejsedestination, og mulighederne er mange.

Nordlys i Island er ikke den eneste fascinerende oplevelse, du kan få – langt fra. Island har meget at byde på, især hvis du er til store outdooroplevelser.

Tag for eksempel på vandring i naturen om sommeren. Mange steder er det muligt at overnatte i det fri, og i Island har man et helt særligt fokus på naturen. Øen er ikke specielt beboet, og selvom turisme fortsat bliver større, så er det ingenting i forhold til typiske rejsemål. Det er lig med en natur, der er forholdsvis uberørt, og som fascinerer de fleste. Du kan nyde turen fra start til slut, når du vandrer – og du kommer helt tæt på.

Kombiner nordlysoplevelsen med mere eventyr

Alternative muligheder er at cykle eller køre. Mountainbike er populært i Island om sommeren, og selvom det går hurtigere end at vandre, så er det stadig udfordrende. Igennem Outside Travel kan du også booke en kør-selv-ferie, altså et klassisk roadtrip rundt omkring på øen, hvor bil står klar ved ankomst og hvor der er booket hotel, således der også er styr på overnatningerne.

Ellers er det jo meget frit, hvad du har tænkt dig at opleve i Island. Nogle vælger at tage af sted med venner og familier, mens andre simpelthen tilmelder sig grupperejser. Her har du mulighed for at dele oplevelserne med ligesindede mennesker, der også er vilde med den islandske natur.

Du kan altså se nordlyset, komme rundt på øen og få oplevelser for livet. Det kræver egentlig bare, at du springer ud i det. Island står klar – book din rejse i dag!

Del nu: