Aktiv familieferie til nordisland

Aktiv familieferie til nordisland

kr. 25915 per person

Aktiv familieferie til nordisland. Oplev fantastisk natur og check ud af den digitale hverdag med et besøg på egen hånd til nordisland

På denne 7-dages aktive familieferie vil I opleve flot natur, og komme på sjove aktiviteter med jeres familie. Her kan I knytte stærkere bånd, og skabe minder som vil vare for altid! Turen er på egen hånd i 4WD bil og fastlagt rute. Vi sørge for at booke det hele og I skal bare nyde turen.

 

Tip: Prisen er for 2 voksne og 2 børn inkl. lejebil og hotel.

 

Aktiviteter for alle på denne aktive familieferie

Om det er fordi I skal snorkle mellem kontinenterne ved Thingvellir, rafte på floder nær gletsjerne i nordisland, se på hvaler i de arktiske have, bade i de varme kilder, eller ride på de smukke islandske heste, vil alle kunne få en vellykket aktiv familieferie som er rig på masser af oplevelser!  

Islands uberørte højlande og arktiske nordkyster giver en spændende blanding af landskaber og terræner, og en prisvenlig naturoplevelse til hele familien. I får både oplevet området omkring den Gyldne Cirkel, højlandet og den anden største by Akureyri – nordislands hovedstad.

Undervejs er der mulighed for oplevelser som river rafting, mountainbike og vandreture.

I kan ovenikøbet slappe helt af fra den digitale verden, da der er enkelte steder, hvor der kun er minimal mobildækning. 

 

Prisen er per person og baseret på 2 voksne og 2 børn inkl. 4WD bil og 6 overnatninger. Kontakt os for andre variationer af denne familierejse. 10% rabat ved afrejse i maj og september måned!

 

Kontakt os nu med jeres ønsker

 

Bestil via bestillingsfunktionen til højre / nedenfor. Her vil I også kunne finde priser for de datoer I overvejer.

 

I er også altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Bestillingsfunktionen er baseret på 2 voksne og 2 børn, så vælg 1 hvis I er 2 voksne og 2 børn. Skriv til os hvis I er et andet antal.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  May - September
 • Inkluderet
  4WD bil
  GPS
  Hotel
  Morgenmad
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
1
Dag 1
Efter I er ankommet til Keflavik Internationale lufthavn, kan I hente jeres bil. Island venter jer! Denne dag er åben for en masse muligheder, alt afhængig af hvad tid I ankommer. Vi anbefaler at I besøger den verdenskendte Blue Lagoon Geothermal Spa som ligger 15 minutter fra lufthavnen. Den blå lagune har en mystisk fremtoning, men dens unikke restaureringskræfter vil med garanti give jer energien tilbage efter den lange flyvetur. Med et varmt vandfald, en skjult grotte og en mulighed for at pleje huden med silica mudder, vil der være et hav af afslapningsmuligheder som hele familien kan fordybe sig i. Hvis I hellere vil ind til Reykjavik vil I måske gerne besøge den nyåbnede Whales of Iceland udstilling, som er den største i Europa. Og hvis I leder efter et sjovt sted at tilbringe dagen, skal I ikke længere end hen til Reykjavik Family Park and Petting Zoo i Laugardalur Valley. Denne familievenlige park, som både består af en zoologisk have, et akvarie, en forlystelsespark og et geotermisk svømmebassin, er så stor at den kan tage flere dage at se. Overnatning i Reykjavik eller Hveragerdi område  
2
Dag 2 - på eventyr ved den gyldne cirkel
UNESCO Nationalpark - Gullfoss & Geysir
Den gyldne cirkel som er en del af de naturlige vidundere, begynder med et besøg i Thingvellir National Park (UNESCO). I denne dal vil I se hvordan Islands plader trækkes fra hinanden, der hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader konvergerer. Efter en times udforskning fortsætter jeres tur videre til Gullfoss og Geysir-området, hvor I bliver introduceret for dronningen af ​​det islandske vandfald, Gullfoss. Dette majestætiske og charmerende vandfald ligger på Hvita (White River), som kommer fra Islands næststørste gletsjer, Langjokull. Den store gejser Geysir er konge af alle gejsere og ligger i nærheden af et dampende geotermisk område med boblende mudder og varme kilder. Geysir har ikke været aktiv på det sidste, men i nærheden ligger Strokkur-gejseren som stadig er meget aktiv, og skyder dampende varmt vand højt ind i luften hvert tiende minut. Efter I har set den gyldne cirkel, kan I nyde en fremragende udsigt over den frugtbare landbrugsjord og de græssende heste, mens I vi tager sydpå for at nå hen til jeres overnatningssted. Overnatning i Fludir.
Oplevelser der kan tilkøbes:
 • Tur på hesteryg
 • Snorkeling
 
3
Dag 3 - Kjolur bjergrute
Vandreture i naturen - Hveravellir - Skjulte Varme Kilder - Vilde Floder
Morgenmad på hotellet. I dag vil I opdage det uopdagede! Kjolur 4WD bjergruten er åben i løbet af sommeren (fra midt-juni) og er en lige vej som går fra nord til syd gennem Islands ubeboede områder. Denne unikke trek mellem områderne Langjokull og Hofsjokull viser nogle af Islands sande afsides beliggenheder og den helt rå og uberørte natur. Gå heller ikke glip af Hveravellir, en af de smukkeste geotermiske steder i verden. Her finder I en pool under den åbne himmel, som I med god samvittighed kan bade i, efter I har trekket rundt i hele området. I vil befinde jer i Kjolur højlandskabet, i Nordislands region Skagafjordur, som er berømt for sin hesteavl. Området er også kendt for sin river rafting og kajakturer. Der er en god raftemulighed som tilbyder sjov til hele familien, selv med en som aldrig har prøvet det før kan man tage fat i et ror og sejle gennem Islands smukke flodlandskab. Overnatning i Skagafjordur. Bemærk: Hvis Kjolur er lukket grundet vejombygning, vil I blive afvist ved Rute 1.
Oplevelser der kan tilkøbes:
 • Familie riverrafting
4
Dag 4 - The Troll Peninsula
Siglufjordur - Dalvik - Akureyri
Morgenmad på hotellet. Nyd den fredelige udsigt over bjergene og den skarpe arktiske luft omkring Trollaskagi ved Trollhalvøen. Udforsk de farverige fjordbyer Siglufjordur og Olafsfjordur på vej mod Dalviks landsby. De storslåede landskaber er blevet formet af gletsjere under den sidste istid, og er en særlig oplevelse. Når I ankommer i Dalvik kan man tage en sejltur i de uberørte arktiske farvande, hvor man kan støde på de majestætiske blåhvaler. Havlivet, i disse farvande byder på dyrearter som pukkelhvaler, hvide næsefugle, minkehvaler og små havnemandesvin. På jeres første aften i Akureyri vil I nyde stemningen i Islands hippe 'Nordlige hovedstad.’ Byen der blot har 18.000 indbyggere, har også en hjerteformede gadebelysning, gratis transitbusser og måske de varmeste temperaturer på Island. I kan tage spadsereture langs de hyggelige gågader der er fyldt med udendørs caféer og besøge de lokales favoritter, såsom Brynjuis hvor de tilbyder lækre is. En god afslutning på en oplevelsesrig dag i byen der ligger kun 96 kilometer fra Polcirkelen. Overnatning i Akureyri.
Oplevelser der kan tilkøbes:
 • Hvalsafari
 • Mountainbike
 • Familie riverrafting
5
Dag 5 - Lake Myvatn og Dettifoss
Beskyttet Naturreservat - Geotermisk Spa - Europas kraftigste Vandfald
Morgenmad på hotellet. Dagen begynder ved det pittoreske 'Guds Vandfald', Godafoss. Din rejse fortsætter videre til Lake Myvatn Nature Reserve, et geologisk vidunderland med vilde kontrastfarver og en række vandrestier, som hele familien kan nyde. Om sommeren er det en god ide at tage kikkerten med, så I kan se de forskellige fuglearter såsom den Islandske hvinand. I kan tage en vandretur i Dimmuborgirs "mørke slotte. " Herefter kan I tage en afslappende dukkert i Myvatn Natur Spa, der har udsigt over søen og de beroligende omgivelser. Dagen slutter af med et besøg ved Europas kraftigste vandfald, Dettifoss, en tordnede kaskade af isvand og tåge blandt de knuste klipper i Jokulsargljufur National Park. Overnatning i Akureyri.
6
Dag 6 - Ringvejen tilbage til Reykjavik
Botaniske Have – Vikingernes Heste – Sælmuseet
Morgenmad på hotellet. Køreturen mellem Akureyri og Reykjavik varer cirka 4,5 timer. Før I tager afsted til Reykjavik langs ringvejen, skal I se nogle af de nordlige charmerende steder som Akureyri har at byde på. Denne lille by er glimrende at udforske på gåben. Tag på spadsereture i den ældste del af byen, Innbaerinn, som har farverige tømmerhuse der er blevet restaureret. Andre interessante seværdigheder er at finde ved de nordligste botaniske haver i verden, et dejligt julemarked åbent hele året, og Kjarnaskogskogen, der har legepladser og picnicområder. Ca. halvvejs tilbage til Reykjavik vil I måske tage en pause ved den dejlige Gauksmyri Lodge, der ligger på en tidligere gård. Ejerne af stedet er store heste entusiaster. Her vil I se den smukke islandske hesterace og få mulighed for at tage på korte rideture i den utrolige natur. Islands sælmuseum ligger tæt på, og man kan på en sjov og interaktiv måde lære om de seks sælarter, der lever på Island. Fortsæt videre til Reykjavik og tilbring din sidste nat i ‘Capital of Cool'. Overnatning i Reykjavik.
7
Dag 7 - Afrejse
Morgenmad på hotellet. Afslutningen på jeres eventyr, der helt sikkert vil imponere og underholde jeres venner og familie i mange år frem, er ved at være nået! Vi anbefaler at I tager fra hotellet senest tre timer før fly letter. Biludlejningen, hvor I afleverer bilen, ligger i Keflaviks internationale lufthavn.
Oplevelser der kan tilkøbes:
 • Prisen er total for 2 voksne og 2 børn (2-11år) i Toyota RAV4 4WD
 • Giv os et kald hvis I ønsker andre kombinationer af denne tur.
 • 10% rabat ved afrejse i maj og september!
 • Indkvartering med 6 overnatninger inklusive morgenmad, en kombination af bondehuse, gæstehuse, hoteller og vandrerhjem.
 • Lejebil i 6 dage inkl. ekstra fører og med CDW, tyveribeskyttelse og ubegrænset kilometer. Ankommer man om morgenen og afrejse aften kan der komme tillæg på billeje
 • GRATIS GPS-system
 • Bil afhentning / levering i Keflavík Internationale lufthavn
 • I nødstilfælde kan man ringe til hotline 24/7
 • Ved ankomst i Keflavik får I udleveret en Tablet med en rejseapp, der indeholder relevante informationer om de områder I kører rundt i inkl. Vejrforhold, sikkerhedsforanstaltninger og kortoversigt. 
 • Periode: Maj til September
 • Eksklusiv:
  • Fly (kontakt os hvis vi skal hjælpe med at booke)
  • Benzin
  • Eventuelle oplevelser undervejs på turen.