Din skræddersyede rejse til Island

Din skræddersyede rejse til Island

kr. 6000 per person

Hvordan ser din drømmerejse ud? Lad os i fælleskab lave rejsen som du synes den skal være.

Arranger din egen drømmerejse til Island i samarbejde med Outside Travel.

Vi har alle forskellige ønsker til hvordan vi gerne vil bo, hvordan vi vil rejse og hvad vi skal opleve på vores drømmerejse. Outside Travel kan sammensætte rejsen 100% efter dine behov.

 

Det kan f.eks. være svært at finde rundt i om man skal tage sydpå eller vestpå og om selv kan køre om vinteren. Hvor er det bedst at ride eller hvor kan man vandre?

Vi vil meget gerne hjælpe med at besvare alle jeres spørgsmål.

 

Sådan fungere det!

 

  1. I kontakter Outside Travel med jeres ønsker til hvornår I gerne vil afsted og hvilke oplevelser der er vigtige for at I får den bedste rejse til Island. Det er også vigtig at vi ved hvor mange dage i gerne vil være afsted og hvilke krav I har til de steder I skal overnatte. Skal det f.eks. være på en autentisk bondegård eller vil I heller have komforten ved et hotel.
  2. Vi skræddersyer rejsen sammen. Udfra alt det I fortæller om jeres drømmerejse evt. ved et møde, skræddersyer vi jeres rejseplan.
  3. Rejsen bliver booket. Når I er tilfredse med rejseplanen, sørger din rejsekonsulent for at booke fly, ophold, transport og oplevelser for jeres ophold.
  4. Klar til afrejse! I modtager vores digitale rejseplan med udførlig beskrivelse af hvad I bør opleve de dage I er i Island. Har I valgt en kør-selv rejse vil der også være et digitalt rutekort som I kan køre efter direkte fra jeres mobiltelefon.

 

Kontakt os nu med jeres ønsker

Kontakt osmail@outsidetravel.dk eller benyt bestillingsfunktionen med jeres ønsker til dato og indhold for jeres næste oplevelse i Island.

Del nu: