Gletsjertur og rafting

Gletsjertur og rafting

kr. 10500 per person

Adrenalinpumpende oplevelse med isklatring og ATV

Del nu:

Denne tur er for dem der gerne vil opleve Islands vilde naturkræfter på en action packed forlænget weekend!  Isklatring på en gletsjer der konstant er i bevægelse og at skulle forcere dybe kløfter kan godt få adrenalinen til at pumpe. Der er dømt spænding når der på firehjulet motorcykel drønes henover det vulkanske underlag for efterfølgende at skifte underlaget ud med en brusende kold flod i en lille rafting båd.

 

Highlights:

Reykjavik, Harpa, Hallgrimskirkja, Solheimarjokull, Seljalandsfoss, Skogafoss, Hvitá

 

Other

Denne tur kan også kombineres med andre ture. Der er tillæg for ATV samt hotelværelse hvis man rejser alene. Kontakt os hvis man ønsker at rejse med børn mellem 11-16 år eller ønsker anden variation af denne rejse. Aktiviteter i Reykjavik afhænger af hvilket flytider der er mulige at få på afrejsetidspunktet. Rejseperiode: Maj til September.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse
  May til September
 • Dress Code
  Varmt tøj, vandrestøvler, badetøj og håndklæde
 • Inkluderet
  Fly
  Hotel
  Morgenmad
 • Ikke inkluderet
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  GPS
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Prof. Guide
  Transport
1
Dag 1
Ankomst til Reykjavik. Oplev Reykjavik midt by med hyggelige cafeer og gode restauranter. Gå en tur op ad shoppegaden Laugavegur og Lækjargata med siden små butikker med lokalt håndværk. Oplev kirken Hallgrímskirkja som majestætisk troner over Reykjavik, hvor der er en fantastisk udsigt fra kirketårnet. Ned mod vandet ligger operahuset Harpa, som er designet af dansk/islandske Olafur Eliasson og bestemt et besøg værd.
2
Dag 2
Det er gletsjeren Solheimarjokull, som kan nås med en køretur fra Reykjavik, der er udgangspunktet for den første dag. Der er lagt op til en vandretur i eventyrland i det fantastiske is landskab, på en af Islands største gletsjere. Solheimarjokull er en del af Myrdallsjokull gletsjeren som er Islands 4. største gletsjer. På den 3 timer lange vandretur vil du opleve de store sprækker, isvægge og den blåfarvede is som er kendetegnede for de islandske gletsjere.   For dem som vil prøve isklatring er der også mulighed for det. Sikkerheden er selvfølgelig i top hos vores professionelle guider. Turen starter med at gennemgå udstyret således at alle er komfortable med isøkse, steigeisen og hjelm, som er nødvendigt for at kunne begive sig op på isen.   Turen ud til Gletsjeren er en oplevelse i sig selv og tager jer igennem det landlige islandske landskab. Der stoppes ved to forskellige vandfald på turen hjem. Seljalandsfoss vandfaldet har et fald på ca. 65m. og husk regnjakke, for man kan gå en tur ind bagom vandfaldet. Ved Skogafoss kan man for det meste se en flot regnbue og man har mulighed for at gå op ad de 520+ trin og se hvordan det ser ud fra oven.   Afhentning på hotellet eller hvis man kører i egen bil, ved Solheimarjokull parkeringsplads. Man er retur på hotellet først på aftenen. Hvis man køre i egen bil kan man evt. stoppe på turen tilbage til Reykjavik og få friske jomfruhummere og smage den meget populære jomfruhummersuppe.   Husk at medbringe varmt tøj, vandtætte bukser og jakke samt vandresko (kan også lejes).
3
Dag 3
En aktiv dag med høj adrenalin puls hvor der både skal prøves kræfter på firehjulet ATV motorcykel og i gummibåd ned af gletsjerfloderne. Turen starter på ATV banen lige udenfor Reykjavik ved Hafrafell fjeldet. I godt vejr kan man se helt til Reykjavik og fjeldet Esja. Man skal have kørekort for at kunne køre motorcyklerne, og to voksne deler én ATV.   Derefter fortsætter turen til basecamp hvorfra sejlturen ned ad floden Hvítá begynder. I basecamp og inden vi sejler ud, vil de certificerede guider sørger for at alle bliver instrueret i hvordan man skal forholde sig på vandet. Man sejler i en flot kløft med stejle klippevægge på begge sider. Kløften er naturlig skabt af vandets erosion. Der kommer flere drops i vandet på vejen ned af floden og alle i båden skal være med til sørge for at båden ikke tipper rundt. Man kommer også forbi en høj klippe hvor alle kan prøve at hoppe ned i den brusende flod. Det er koldt men en rigtig sjov oplevelse!   Der er tid til at opleve Reykjavik by night efter ankomst først på aftenen.   Husk varmt tøj, badetøj, håndklæde og et ekstra sæt tøj til rafting turen.
4
Dag 4
Hjemrejse til Danmark. Man kan evt. lave et stop på vejen til lufthavnen og besøge “The Blue Lagoon”. Det er dejligt at slappe af i det varme blå vand.