Den Gyldne Cirkel – det bedste af Island

Den Gyldne Cirkel – det bedste af Island

kr. 2650 per person

Oplev noget af det bedste Island har at byde på!

Har I begrænset tid kan I på denne weekendtur med 2 overnatninger opleve det bedste af Island i området kaldet Den Gyldne Cirkel. I Reykjavik bor I på et godt hotel og kan nyde de gode restauranter i området. I den inkluderet dagstur oplever I gejsere, varme kilder og nogle af de lokale delikatesser.

 

Dagsturen indeholder håndplukkede seværdigheder i den gyldne cirkel området. I får bl.a. en tur til den hemmelige lagune og frokost på café Tomato Greenhouse Fridheim.

Den gyldne cirkel har alle Islands mest besøgte og uundgåelige steder på Island. Stedet er rig på historie og har kraftfulde vandfald, geotermiske varme pools og gejsere i udbrud. Ved Thingvellir vil I opleve de separerede kontinentalplader samt den flotte Thingevellir sø. Alt dette indenfor køreradius fra Reykjavik.

 

På dagsturen til golden cirkel området har I jeres egen guide som i minibus vil transportere den lille gruppe på maximum 12 deltagere rundt. Denne måde giver en mere autentisk oplevelse. Guiden taler engelsk og har en god viden om Islands geology og historie. Endvidere er der god frokost inkluderet.

 

Vil du vide mere?

I er altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  Hele året
 • Dress Code
  Badetøj, håndklæde, godt funktionelt tøj og gode sko
 • Inkluderet
  Golden Circle tur
  Hotel
  Måltider som beskrevet
  Morgenmad
  Prof. Guide
  Transport
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  GPS
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Privat Tur
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
1
Dag 1 - Ankomst
Ankomst til Reykjavik Afhængig af jeres flyafgang kan I udforske Reykjavik by. Der er både shopping gader og et væld af restauranter at vælge imellem.
2
Dag 2 - på eventyr ved den gyldne cirkel
Vores tour starter kl. 9:00, hvor kører fra Reykjavik og direkte hen til den varme kilde i den hemmelige lagune, hvor vi kan blive varmet op. Vi vil ankomme tidligt, hvor der er stille, så vi kan slappe af og nyde den geotermiske pool. En fantastisk måde at starte dagen ud på! Derefter vil vi spise en enestående frokost på gården Tomato Greenhouse Friðheimar. Her producerer de over et ton tomater hver dag. Vi vil få muligheden for at smage deres berømte tomatsuppe, ravioli pasta eller grillede tortillapizza, hjemmelavede brød, og varme drikke. Frokosten er inkluderet i prisen, og vil ganske enkelt være uforglemmelig.
Som det næste vil vi se Gullfoss, en af Islands mest kraftfulde vandfald. På en solskinsrig dag vil man kunne se en regnbue i tågen over det gyldne vandfald. Derfra er der kun en kort tur hen til vidunderne fra det geotermiske område ved Geysir, den originale gejser, og de omkringliggende mindre gejsere. Vi vil derefter kører hen til den berømte Þingvellir Nationalpark. Denne Nationalpark har mange historiske og geologiske vidundere. I Þingvellir ligger den første berømte parlament i verden, hvor mange af Islands vigtige lovgivninger blev foretaget. Dette ubeskriveligt smukke område i dalen, separere også de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader. Derfra tager vi tilbage ind til byen og når ind til Reykjavik lige til aftensmadstid.
3
Dag 3 - Hjemrejse
Afrejse til København. Afhængig af jeres flyafgang er der mulighed for en tur til Den Blå Lagune, på vejen til lufthavnen.
 • I bor på godt hotel i Reykjavik, inkl. morgenmad
 • Prisen er baseret på 2 der bor sammen på delt værelse
 • Frokost er inkluderet på dagsturen.
 • 2-12 personer på dagsturen. Privattur kan arrangeres.
 • Tillæg for afrejse mellem 25. december og 1. januar.
 • Eksklusiv fly. Vi er gerne behjælpelige med at bestille fly. Regn med ca. kr. 2.000 afhængig af tidspunkt.