Hornstrandir nationalpark udsigtstur

Hornstrandir nationalpark udsigtstur

kr. 2420 per person

Oplev den Islandske ødemark ved Hornstrandir. Uberørte vandreruter, dyreliv og polarræv.

1 dagstur til den helt specielle nationalpark Hornstrandir. I den nordlige del af Vestfjordene, er nationalparken meget tæt på Polarcirkelen. Vestfjordene er det mindst besøgte sted på Island og her vil man ikke møde mange andre rejsende som man gør andre steder på Island.

 

Så ønsker man at opleve den rigtige Islandske ødemark er Hornstrandir det rigtige sted. Den eneste vej til at komme derud, er med båd. Der har ikke været permanente beboere på halvøen siden begyndelsen af 50’erne og så er det meget rå og uberørt natur.

 

Denne tur er en perfekt måde at udforske nationalparken Hornstrandir, hvis én dag er alt hvad du har. Vi udforsker en meget fjern del af halvøen, som omfatter uberørt vandreruter, betagende udsigt og forskellige dyreliv. For at fejre en veloverstået vandretur bydes der på lækker hjemmelavet islandsk middag i et smukt restaureret hus, som oprindeligt blev bygget i 1921. I årevis har en Polarræv-familie haft deres hule i gårdens baggård, og ungerne bliver som regel nysgerrige, når de ser gæster.

 

Kontakt os nu med jeres ønsker

Turen er en heldagstur man kan booke hvis man f.eks. er på kør selv ferie på Island. Turen kan også bookes inkl. hotel og transport til vestfjordene.

Kontakt osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Del nu:
1 dag
12 år+ Age
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  9.00
 • Hjemrejse tidspunkt
  20.00
 • Inkluderet
  Aftensmad
  Båd
  Frokost
  Prof. Guide
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Golden Circle tur
  GPS
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Morgenmad
  Privat Tur
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
1
Dagstur
Inden afgang er der en kort briefing, hvor vi vil svare på eventuelle spørgsmål og lave endelige forberedelser. Vi sejler mod nationalparken Hornstrandir fra havnen i Ísafjörður på vores passagerfærge Bjarnarnes. Efter ca. en times scenisk bådtur over fjordene og langs bjergklipper når vi frem til Ádalir dalen i Veiðileysufjörður fjord. Der vandres op i dalen, over vandløb og gennem blomstermarker, hvor der ikke er spor eller andre tegn på menneskelig tilstedeværelse. Vi når en højde på omkring 460 meter og nyder en fantastisk udsigt over de omkringliggende fjorde. Et sted undervejs stopper vi for en velfortjent frokost bestående af hjemmelavede delikatesser. Om eftermiddagen går vi ned Kvíadalurdalen til den gamle gård på Kvíar. På Kvíar kan du slappe af og nyde de fredelige omgivelser, mens din guide forbereder en lækker middag. Efter middagen samler båden os og vi kommer tilbage i Ísafjörður kl. 20:00. Denne rejseplan er kun vejledende og kan ændres afhængigt af vejret og gruppens evne. Turen afholdes af en af Outside Travels nøje udvalgte samarbejdspartnere.
 • 2-8 deltagere på vandreturen som gennemføres af vores lokale samarbejdspartner. Min. 2 personer.
 • Båd til vandreruten er inkluderet.
 • Der er engelsktalende guide på vandreturen.
 • Periode juni-september
 • Vi er gerne behjælpelige med at bestille ophold og fly til vestfjordene.