Island i komfort sportscamper

Island i komfort sportscamper

kr. 12690 per person

Oplev fantastiske Island i bil og sov med udsigt til stjernerne i en miljøvenlige sportscamper.

Oplev fantastiske Island i bil og sov med udsigt til stjernerne i en miljøvenlige sportscamper. På denne tur får I 3 overnatninger i Sportscamper og 2 overnatninger i Reykjavik.

I får udleveret bil og camper og kører på egen hånd ud at opleve det prægtige land. På vejen skal I op på Myrdallsjokull gletsjeren sammen med en af de lokale og se en isgrotte.  Når I er tilbage i Reykjavik efter 4 dages oplevelser, har I to dage til at nyde byen.

Tip: Prisen er total for 2 personer inkl. Hotel, Sportscamper og lokal guidet tur op på gletsjeren.

Hvem henvender turen sig til?

Denne tur er god til par, eventuelt med 1-2 børn, eller gode venner, som ønsker at opleve Island på budget. Samtidig ønsker I nok komfort til at jeres eventyr ikke bliver spoleret af en hård madras i bunden af et telt.

 

Må vi præsentere den miljøvenlige sportscamper

Sportscamperen er fuldt udstyret med alt hvad I skal bruge til jeres eventyr i Island. Den komfortable og opvarmede camper henvender sig til dem som gerne vil have lidt ekstra komfort. Den er netop designet med komfort og brugervenlighed i fokus. Udstyrsmæssigt er den også helt i top.

Den kombinerer luksus med friluftslivet ved bl.a. at have en dejlig fuld størrelse ergonomisk dobbeltmadras på 140 x 200 cm, med plads til to personer og et barn. Der er ovenikøbet en indbygget hængekøje til den lille trold. Skulle nætterne i Islands ødemark blive lidt kølige er der et indbygget opvarmningssystem. Panoramataget og de to sidedøre gør den meget rummelig og bringer naturen helt tæt på. Det indbyggede BOSE lydanlæg sørger for at du kan nyde din yndlingsmusik, mens du slapper af i camperen.

Bag på camperen er der et lille tekøkken med gaskomfur, oplyst kølerum, opbevaringsplads til vand, potter og pander samt tallerkner og køkkenredskaber. Alt hvad du behøver for at tilberede et dejligt måltid eller en kop varm kaffe.

 

I bestemmer selv ruten

Den anbefalede rute går sydøst på fra Reykjavik, hvor I vil blive overvældet af den flotte natur. Men I bestemmer selvfølgelig selv hvor I vil køre hen. Bilen i denne sommerudgave af turen er en 2wd men kan opgraderes til en 4wd hvis det ønskes. Der findes mange campingpladser, hvor I kan overnatte på vejen. Vi hjælper gerne med at lægge en rute sammen med jer.

I byen Vik mødes I med vores lokale guide der vil tage jer med op på gletsjeren og ind i en isgrotte. Virkelig et imponerende syn.

 

Byen der aldrig sover

Tilbage i Reykjavik vil I blive indlogeret på et godt standard dobbeltværelse på Hotel Klettur som ligger centralt for shoppe gaderne Laugarvegur og Skolavordustigur. Især sidstnævnte har et stort udbud a lokaltproduceret håndværk som keramik og uldprodukter. Er det nu du skal have den islandske sweater?

Reykjavik har et stort udbud af restauranter og cafeer og er kendt for deres natteliv.

 

Vil du vide mere?

I er altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  April til Oktober
 • Inkluderet
  2WD bil
  Guided Isgrottetur
  Hotel Reykjavik
  Sportscamper
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  GPS
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Morgenmad
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Ridetur
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
 • Prisen baseret på 2 voksne
 • Tillæg for børn kan komme.
 • Giv os et kald hvis I ønsker andre kombinationer af denne tur.
 • Lejebil i 3 dage med CDW, tyveribeskyttelse og ubegrænset kilometer. Ankommer man om morgenen og afrejse aften kan der komme tillæg på billeje da den er baseret på 3 x 24 timer
 • 2 overnatninger på Hotel Klettur i Reykjavik centrum
 • Bil afhentning / levering lidt uden for Reykjavik.
 • Vi er gerne behjælpelige med at booke fly. Forvent ca. kr. 2.000-2.500