Island rundt i sportscamper

Island rundt i sportscamper

kr. 17990 per person

Tag turen rundt om Island på 8 dage og slap efterfølgende af i Reykjavik inden turen går hjemad. Bil og sportscamper er der sørget for.

Nyd Island i 10 dage med 8 dage, hvor I kører rundt om Island. Bil og sportscamper er der sørget for. I skal bare køre i jeres eget tempo rundt om Island og overnatte når I har lyst. Camperen har panoramatag og I kan nyde stjernerne direkte fra jeres ergonomiske madras.

På vejen skal I op på en af de største gletsjere sammen med Aron eller en af hans folk, som er vores lokale guide. Han vil fortæller jer om gletsjeren og hvorfor den egentlig ser ud som den gør. Samtidig vil I gå en tur rundt oppe på gletsjeren. En rigtig god og autentisk gåtur. Indeholdt i prisen er også 2 overnatninger i Reykjavik, så I kan nå at opleve den lille storby.

Tip: Prisen er total for 2 personer inkl. Hotel, Sportscamper og lokal guidet tur op på gletsjeren.

 

Hvem henvender turen sig til?

Denne tur er god til par, eventuelt med 1-2 børn, eller gode venner, som ønsker at opleve Island på budget. Samtidig ønsker I nok komfort til at jeres eventyr ikke bliver spoleret af en hård madras i bunden af et telt.

 

I bestemmer selv ruten

Den anbefalede rute går sydøst på fra Reykjavik, hvor I vil blive overvældet af den flotte natur der møder jer. Her er et det ene flotte vandfald efter det andet. I kommer forbi de store gletsjere og mødes med vores lokale guide, som viser jer den største gletsjer på Island. I kører videre nordøst på og kommer forbi det flotte Myvatn og Dettifoss – et imponerende vandfald. Videre vest på igen og I ender oppe i den anden største by på Island Akureyri. Herfra går turen sydpå tilbage til Reykjavik.

Der findes mange campingpladser, hvor I kan overnatte på vejen. Se vores foreslag til ruten og overnatningssteder under “Galleri”.

 

Må vi præsentere den miljøvenlige sportscamper

Sportscamperen er fuldt udstyret med alt hvad I skal bruge til jeres eventyr i Island. Den komfortable og opvarmede camper henvender sig til dem som gerne vil have lidt ekstra komfort. Den er netop designet med komfort og brugervenlighed i fokus. Udstyrsmæssigt er den også helt i top.

Den kombinerer luksus med friluftslivet ved bl.a. at have en dejlig fuld størrelse ergonomisk dobbeltmadras på 140 x 200 cm, med plads til to personer og et barn. Der er ovenikøbet en indbygget hængekøje til den lille trold. Skulle nætterne i Islands ødemark blive lidt kølige er der et indbygget opvarmningssystem. Panoramataget og de to sidedøre gør den meget rummelig og bringer naturen helt tæt på. Det indbyggede BOSE lydanlæg sørger for at du kan nyde din yndlingsmusik, mens du slapper af i camperen.

Bag på camperen er der et lille tekøkken med gaskomfur, oplyst kølerum, opbevaringsplads til vand, potter og pander samt tallerkner og køkkenredskaber. Alt hvad du behøver for at tilberede et dejligt måltid eller en kop varm kaffe.

 

Byen der aldrig sover

Tilbage i Reykjavik vil I blive indlogeret på et godt standard dobbeltværelse på Hotel Klettur som ligger centralt for shoppe gaderne Laugarvegur og Skolavordustigur. Især sidstnævnte har et stort udbud a lokaltproduceret håndværk som keramik og uldprodukter. Er det nu du skal have den islandske sweater?

Reykjavik har et stort udbud af restauranter og cafeer og er kendt for deres natteliv.

 

Vil du vide mere?

I er altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  May - Oktober
 • Inkluderet
  2WD bil
  Guided gletsjertur
  Hotel Reykjavik
  Sportscamper
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  GPS
  Guesthouse
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Morgenmad
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Ridetur
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
 • Prisen er for 2 personer
 • Giv os et kald hvis I ønsker andre kombinationer af denne tur.
 • Lejebil i 7 dage med CDW, tyveribeskyttelse og ubegrænset kilometer. Ankommer man om morgenen og afrejse aften kan der komme tillæg på billeje da den er baseret på 7 x 24 timer
 • 2 overnatninger på Hotel i Reykjavik
 • Bil afhentning / levering lidt uden for Reykjavik