Kør-selv familieeventyr

Kør-selv familieeventyr

kr. 26550 per person

Dejlig kør selv ferie til Island! Se gejserne og de flotte vandfald.

Denne kør selv ferie til Island henvender sig til den eventyrlystne familie, der ønsker at komme væk fra Reykjavik og udforske Island sammen. Bil og overnatning er der sørget for. I skal bare koncentrere jer om at opleve det fantastiske Island. 

 

Tip: Prisen er total for 2 voksne og 2 børn inkl. Hotel og 4WD lejebil.

 

I løbet af jeres kør selv ferie vil I rejse på de mindre besøgte veje i Island og nyde islandsk natur når det er bedst. I og jeres børn får et unikt indblik i Islands geologi, historie og dyreliv.

Turen går til vestlige del af Island som er kendt for sin storslået natur. I vil bl.a. opleve Gullfoss, Geysir, halvøen snaefellsness og Thingvellir.

I kan tilvælge forskellige oplevelsespakker der byder på fascinerende steder og aktiviteter. Det vil være med til at I får en større tilknytning til Island.

Det kan varmt anbefales at I bruger mindre tid i byerne og mere tid ude i landet, når I er på ferie med jeres børn i Island. Der er ovenikøbet enkelte steder på Island hvor mobildækning er minimal, så der kan slappes af fra den digitale verden. 

 

Kontakt os nu med jeres ønsker

 

Bestil via bestillingsfunktionen til højre / nedenfor. Her vil I også kunne finde priser for de datoer I overvejer.

 

I er også altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Bestillingsfunktionen er baseret på 2 voksne og 2 børn, så vælg 1 hvis I er 2 voksne og 2 børn. Skriv til os hvis I er andet antal.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  Maj-September
 • Inkluderet
  4WD bil
  GPS
  Hotel
  Morgenmad
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
1
Dag 1 - Ankomst
Geotermisk Lagune - Blomsterby - Geotermiske drivhuse
Jeres familieferie begynder med afhentning af udlejningsbilen på Keflaviks internationale lufthavn. Når I har fået jeres bil, kører I gennem Reykjanes halvøen mod Hveragerdi. Efter at I har indlogeret jer på jeres hotel anbefaler vi at I tager en afslappende tur i hotellets geotermiske pool. Overnatning i Hveragerdi.
Den omtrentlige afstand, I skal rejse i dag: 100 km / 62 miles.
2
Dag 2 - Gullfoss – Geysir – Thingvellir – Borgarfjordur
Udforske gejsere – Besøg National Park (UNESCO) – Massive Vandfald 
Morgenmad på hotellet. De berømte naturlige vidundere langs ruten til den gyldne cirkel, er et absolut "must" at opleve for både natur og historie elskere. Start dagen med en køretur til den lille geotermiske landsby Reykholt, hvor I får en lille birkplante, som skal plantes senere på jeres tur. Ved Laugarás findes den venlige petting zoo Slakki, som hele familien kan besøge og prøve at kæle islandske husdyr. Det rummelige udendørs område har en dejlig legeplads for børnene og en minigolfbane (adgang inkluderet). Besøg Gullfoss vandfald og de varme kilder i Geysir, inden I planter det træ i fik udleveret i den specielle park, der ligger i Haukadalur, kun et minuts kørsel fra Geysir. Thingvellir National Park (UNESCO) giver en visuelt fantastisk introduktion til de tektoniske plader, og er en historisk skat, da dette er verdens ældste parlament. På en køretur langs den naturskønne Hvalfjordur (hval) fjord kan I opleve Bjarteyjarsandur, en heste- og fårefarm, hvor I kan hilse på dyrene. Længere nede af ruten kommer I til Borgarnes, som er kendt for Islands elskede Sagaer. Gå på opdagelsesrejse i “Settlement Center”, hvor I kan lære om Islands nordiske vikinger.  Husk at tjekke den populære legeplads "Bjossarolo", som blevet bygget i 1979 af Bjørn H. Gudmundsson, en snedker der bor i Borgarnes. Legepladsen er bygget ud af genbrugsting fra fundene materialer og er et besøg værd. Overnatning I Vest-Island de næste to nætter.
Den omtrentlige afstand I skal rejse i dag er: 290 km / 180 mil.
3
Dag 3 - Borgarfjörður – Reykholt – Haafell Gedefarm – Saelingsdalur
Vandfald - Europas mest kraftfulde varme kilder - Islandske Geder - Vikingearv - Fødested for Leif Eiriksson. 
Morgenmad på hotellet. En tur gennem Borgarfjörður fremviser en region som er stolt af sin arv. Dette sted er inspirationen for de fleste islandske sager. Mens I er i Reykholt, går I i fodsporene af Snorri Sturluson, den berømte Saga-digter og forfatter. Kør til Hraunfoss, hvor vandet falder magisk ud af de mosede lavaklipper, og se det lækre turkisblå vand som løber nedenunder klipperne: dens nabo Barnafoss ligner en lyseblå milkshake af korte, voldsomme bølger, der skærer gennem en smal bjergdal. Tæt på ligger Europas stærkeste varme kilder, Deildatunguhver, hvor man kan købe økologiske tomater dyrket ved hjælp af geotermisk varme i de nærliggende drivhuse. Der er mulighed for at slappe af i de nye Krauma Geotermiske bade (er ikke med i prisen) før I kører videre. Vestpå kan man tage en kort omvej til Haafell gedegård. Her kan jeres familie lære om de islandske geder og andre kæledyr, samt tilbringe tid sammen med disse sociale og kærlige dyr. Et andet sjovt besøg er i Troldeparken på Fossatún. Der kan I også gå en kort gåtur blandt troldestatuer, og spille troldespil som Troll Golf, Troll Kick og Troll Grip, som kan spilles af folk i alle aldre og størrelser. Vi anbefaler også et stop ved Erpsstadir mejeri, hvor I kan få en introduktion til islandsk gårdsliv, se kaninerne og smage den friske og hjemmelavede is.
Den omtrentlige afstand, I skal rejse i dag: 290 km / 180 mil.
4
Dag 4 - 'The Valleys' - Stykkisholmur
Kystveje - Vikingearv
Morgenmad på hotellet. Kør til byen Stykkisholmur ned ad kystvejen. Kør en omvej til Eiriksstadir, hvor I vil se husene fra vikingetiden og den græstørv overdækkede replikhusbygning af Erik den Røde og hans søn Leif Eriksson, to af verdens mest berømte vikinger. Når I kommer til Stykkisholmur, anbefaler vi at I udforsker det smukt bevarede centrum eller deltage i en bådtur på Breidafjordur Bay (ca. 2 timer) for at beundre det rige fugleliv og marinelivet i området. Under sejlturen sænkese en skaldyrsplov i havet, og et vidunderligt udvalg af skaldyr bliver fanget til prøvesmagning: muslinger, søpindsvin, krabber, søstjerner og meget mere. Overnatning i Stykkisholmur området.
5
Dag 5 - Snaefellsnes Peninsula – Reykjavik
Havklipper med fugleliv - Klippeformationer - Hyggelige fiskerbyer
Morgenmad på hotellet. Start dagen tidligt og gå på udforskning halvøen Snaefellsnes. Et meget interessant og stop er på Hajmuseet på Bjarnarhofn. Tag en smagsprøve af noget råt haj kød, en lokal delikatesse. Her kan I også få en fascinerende lektion om hajfiskeri. Udforsk de utallige naturlige fænomener i Snaefellsnes National Park, fra de småstenede strande til en vidunderlig bjergvandring ved Arnarstapi, hvor I også kan se et utroligt fugleliv. Stranden nær gården Ytri Tunga er berømt for kolonierne med en masse nysgerrige sæler der klatrer op og ligger på klipperne. Ruten tager jer derefter tilbage til Reykjavik.
Den omtrentlige afstand, I skal rejse i dag er: 230 km / 140 mil. Overnatning i Reykjavík.
6
Dag 6 - Hjemrejse
Kør tilbage til Keflaviks internationale lufthavn og tag et stop ved Blue Lagoon, da det er på vej hen til lufthavnen, hvis I ikke har tid til at gøre det på ankomstdagen.
 • Prisen er baseret på 2 voksne og 2 børn (2-11år) i Toyota RAV4 4WD (el. tilsvarende)
 • Giv os et kald hvis I ønsker andre kombinationer af denne tur.
 • 10% rabat ved afrejse i maj og september!
 • Indkvartering med 5 overnatninger inklusive morgenmad, en kombination af bondehuse, gæstehuse, hoteller og vandrerhjem.
 • Lejebil i 5 dage inkl. ekstra fører og med CDW, tyveribeskyttelse og ubegrænset kilometer. Ankommer man om morgenen og afrejse aften kan der komme tillæg på billeje
 • GRATIS GPS-system
 • Bil afhentning / levering i Keflavík Internationale lufthavn
 • I nødstilfælde kan man ringe til hotline 24/7
 • Ved ankomst i Keflavik får I udleveret en Tablet med en rejseapp, der indeholder relevante informationer om de områder I kører rundt i inkl. Vejrforhold, sikkerhedsforanstaltninger og kortoversigt. 
 • Periode: Maj til September
 • Eksklusiv:
  • Fly (kontakt os hvis vi skal hjælpe med at booke)
  • Benzin
  • Eventuelle oplevelser undervejs på turen. Der kan tilkøbes forskellige aktivitetspakker som passer til jeres behov.