8 dage kør selv Island rundt

8 dage kør selv Island rundt

kr. 10560 per person

I får udleveret en 4WD bil og overnatning er booket til jer hele vejen rundt om Island. I skal kun tænke på at nyde turen og køre til næste overnatningssted som jeres GPS guider jer til.

Tag turen rundt om Island på otte dage! Besøg højdepunkterne som ligger på Islands berømte Ringvej med mulighed for at afslutte turen ved at krydse det ubeboede område i indre Island via Kjolur* højlandet (hvis vejret tillader det). I løbet af denne tur vil I opdage de magiske, naturlige vidundere, majestætiske landskaber, som Island er kendt for.

 

I får udleveret en 4WD bil og overnatning er booket til jer hele vejen rundt om Island. I skal kun tænke på at nyde turen og køre til næste overnatningssted som jeres GPS guider jer til.

 

Kør selv ferien på Island tager jer til de kendte steder som Gullfoss, Geysir, Thingvellir, de sorte strande, Skaftafell Gletsjer. Den rigtige fordel ved selv at kunne bestemme tempoet er, at I får oplevet hele den østlige og nordlige del af Island, hvor der kommer færre besøgene. Her kommer I bl.a. forbi Dettifoss, som er et af de kraftigste vandfald i Europa, Papey Island, som er kendt for det livlige fugleliv og Myvatn, der bl.a. er kendt for de mystiske vulkanske formationer.

 

Undervejs på jeres kør selv ferie er der rig mulighed for aktive aktiviteter som ridning, mountainbike, river rafting, kajak og selvfølgelig massere vandreture. Turen kan ligeledes kombineres med en vandretur op på gletsjerne.

 

Prisen er per person og baseret på 4 personer i bilen, f.eks. 2 voksne og 2 børn. Ønskes andre kombinationer så kontakt os.

 

Kontakt os nu med jeres ønsker

I er altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

 

* Kjolur højlandsruten, er åben midt i juni til august; 4 WD køretøj kræves.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  Maj - September
 • Inkluderet
  4WD bil
  GPS
  Hotel
  Morgenmad
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
1
Dag 1 - Ankomst
Geotermisk Lagune - Blomsterby - Geotermiske drivhuse
Hent bilen i lufthavnen og start jeres rejse. Fra Keflaviks internationale lufthavn anbefaler vi at I kører ned ad sydkysten på ​​halvøen, Reykjanes hvor I har jeres første overnatning i den charmerende landsby Hveragerdi. Denne landsby er et af de få steder i verden der ligger direkte på toppen af ​​et geotermisk område, og på grund af dets mange drivhuse som er opvarmet af varmt vand fra de nærliggende fjedre, kaldes det ofte "Blomsterbyen". Overnatning i Hveragerdi.
Ca. afstand: 100km
2
Dag 2 - Thingvellir - Gullfoss - Geysir - Sydkysten
Nationalparken med de geologiske underværker (UNESCO) - Eksploderende gejsere - Puffin Colony - Black Sand Strande i South Shore
En af dagens højdepunkter omfatter den geologisk og historisk Thingvellir National Park, det spektakulære Gullfoss vandfald og de berømte varme kilder ved Geysir. Kør langs sydkysten med udsigt til Skógafoss og Seljalandsfoss vandfald, de sorte sandstrande omkring Vik og Myrdalsjökull. Vigtigt: Bemærk venligst at Dyrholaey er lukket i høstperioden fra omkring midt​​maj til slutningen af ​​juni. Overnatning i Vik-området.
Ca. afstand: 310km
3
Dag 3 - Kirkjubaejarklaustur - Skaftafell - Jokulsarlon – Hofn
Lava Fields - Europas største nationalpark - Glacial Lagoon med isbjerge - Europas største gletsjere 
Kør gennem landsbyen Kirkjubaejarklaustur, hvor I vil se et middelalderligt kloster. Udforsk Skaftafell, en grøn oase beliggende under den store Vatnajökull gletsjer. Skaftafell er en del af Vatnajokull National Park, og er den største af sin slags i Vesteuropa. Fortsæt på tværs af de sorte sandsletter. Stop ved den utrolige Jokulsarlon Glacial Lagoon, et fantastisk sted som især vil have interesse for dem som kan lide at fotografere og filme. Derefter fortsætter vi videre til den charmerende havneby Hofn, også kendt som hummerhovedstaden i Nordeuropa. Overnatning i Hornafjordur.
Ca. afstand: 270km
4
Dag 4 - Hofn - Djupivogur - Reydarfjordur - Egilsstadir
Smalle fjorde - stejle bjerge - maleriske kystlinjer - spændende stensamlinger
Kør langs den kuperede kyst ved øst fjorden med de høje bjerge og charmerende fiskerlandsbyer. Undervejs har I mulighed for at tage en bådtur til Papey Island, hvor tusindvis af fugle overnatter om sommeren (fra maj - begyndelsen af ​​august) eller besøg Petras berømte samling af lokale sten og mineraler på Stodvarfjordur. Overnatning i Østisland.
Ca. afstand: 300km
5
Dag 5 - Egilsstadir - Dettifoss - Husavik - Myvatn
Highland Desert - Europas mest kraftfulde vandfald – Gletsjer Carved Gorge – Se hvaler 
Rejs over Modrudalsoraefi som er kendt for deres skarpe, uberørte skønhed mod Dettifoss, Europas kraftigste vandfald. Besøg den storslåede bjergdal Asbyrgi der er formet som en hestesko. Kør videre til Tjornes halvø og den hyggelige Husavik, fiskerihavn. Overnatning i det nordøstlige Island.
Ca. afstand: 310km
6
Dag 6 - Myvatn - Akureyri/Skagafjordur
Bizarre Lava Formationer - Geotermisk & Volkansk Aktivitet - Rigt Fugleliv - Vandfald "Of The Gods" - Nordirlands Hovedstad
Udforsk højdepunkterne i Myvatn-søen, herunder de mystiske vulkanske formationer i Dimmuborgir, pseudokraterne ved Skutustadir, de farverige svovlhældninger af Namaskard og Krafla vulkanske område. Kør til Godafoss vandfaldet på vej til Akureyri, den charmerende "hovedstad" i Nordisland. Overnatning i Eyjafjordur eller Skagafjordur.
Ca. afstand: 130km
7
Dag 7 - Varmahlid - Reykholt - Borgarnes - Hvalfjordur - Reykjavik
Frugtbare landbrugsområder – Floder ved gletsjeren - Folkemuseet – Sceniske Fjord
Kør gennem den historiske region Skagafjordur som er kendt for sin hesteavl. I har mulighed for at besøge den gamle gård på Gambaer som er et godt eksempel på gammel islandsk arkitektur. Fortsæt til Hunafloi-bugten og over Holtavorduheidi-plateauet, indtil Borgarfjordurområdet. Tilbage til Reykjavik om aftenen. En anden mulighed er at rejse over den befrugtede ødemark på Kjoler højlandet på vej (4WD ruten er åben fra midten af ​​juni til august), til den geotermiske vildmark oase på Hveravellir før I kører til Reykjavik.
Ca. afstand: 490km
8
Dag 8 - Hjemrejse
Kør til Keflavik internationale lufthavn og stop ved Blue Lagoon, som ligger på vejen hen til lufthavnen, hvis I ikke havde tid til at gøre det på ankomstdagen.
Distance: 52 km
 • Prisen er baseret på 4 personer (f.eks. 2 voksne og 2 børn) i Toyota RAV4 4WD
 • Giv os et kald hvis I ønsker andre kombinationer af denne tur.
 • Indkvartering med 7 overnatninger inklusive morgenmad, en kombination af bondehuse, gæstehuse, hoteller og vandrerhjem.
 • Lejebil i 7 dage inkl. ekstra fører og med CDW og ubegrænset kilometer. Ankommer man om morgenen og afrejse aften kan der komme tillæg på billeje
 • Bil afhentning / levering i Keflavík Internationale lufthavn
 • Kjolur højlandsruten, er åben midt i juni til august; 4 WD køretøj kræves.
 • Periode: Maj til September
 • Eksklusiv:
  • Fly (kontakt os hvis vi skal hjælpe med at booke)
  • Benzin
  • Eventuelle oplevelser undervejs på turen.