Lagunen Jökulsárlón inkl. Gletsjer vandretur

Lagunen Jökulsárlón inkl. Gletsjer vandretur

kr. 2990 per person

2 dages intens Island

På denne 2 dages oplevelsestur oplever man det bedste fra de Islandske gletsjere! Højdepunktet er vandreturen op på en af de største gletsjere i Island. Her vil der være rig mulighed for at udforske isen samtidig med at man nyder udsigten.

 

Denne oplevelse er speciel, da den giver dig det bedste fra Islands sydkyst på bare 2 dage. Den guidede tur køres fra Reykjavik sydover og hele vejen over til Islands største gletsjer Vatnajokull.  Perfekt at kombinere med et par dages ferie i Reykjavik.

Gletsjer lagunen Jokulsarlon er en helt fantastisk oplevelse. Blandt de kæmpe isbjerge der flyder rundt i lagunen får man tit selskab af en nysgerrig sæl. På vejen derhen kommer man forbi nogle af sydkystens perler, som de sorte sandstrande og de flotte vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss.

 

Turen foregår i minibus med max 12 deltagere, med engelsktalende guide.

Denne 2 dages oplevelsestur kan kombineres med jeres eget ophold på Island. Kontakt os for at høre mere.

 

Highlights:

Seljalandsfoss, Skógafoss, Fjaðrárgljúfur, Jökulsárlón, Falljökulls gletscher, Laki

 

Kontakt os nu med jeres ønsker

 

Bestil via bestillingsfunktionen til højre / nedenfor. Her vil I også kunne finde priser for de datoer I overvejer.

 

I er også altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk / tlf. 3058 7869 med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

 

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  8.30
 • Hjemrejse tidspunkt
  21.00
 • Dress Code
  Husk at medbringe varmt tøj, vandtætte bukser og jakke samt vandresko.
 • Inkluderet
  Guided gletsjertur
  Hotel
  Morgenmad
  Prof. Guide
  Transport
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  GPS
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Privat Tur
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
1
Dag 1
Fra Reykjavik kører vi direkte til det imponerende Seljalandsfoss vandfald, som du kan gå ind bag ved for den ultimative udsigt. Det næste stop er det kraftfulde Skógafoss vandfald, hvilket er noget af et syn, som vi er sikre på at du aldrig vil glemme. Herfra kører vi videre til Reynisfjara, hvor der er udsigt over den fantastiske sorte sandstrand, som Island er så kendt for. Efter frokost fortsætter vi øst for at udforske Fjaðrárgljúfur, hvor du kan se de imponerende kræfter i naturen, der har ødelagt denne spektakulære slugt. Længere mod øst passerer vi den magtfulde Vatnajökull iskappe, hvor vi vil bliver draget af Islands højeste bjerge og mest imponerende gletsjere. Vi overnatter på det nye og utroligt behagelige Lilja Guesthouse, efter en dejlig oplevelsesrig dag. Alle værelser er for nylig færdige med moderne indretning og private badeværelser. Maden fra køkkenet på Lilja Guesthouse er altid lækkert, og kokken benytter, de friske, lokale islandske produkter (ikke inkluderet). I vintermånederne på Island er der gode forhold for nordlys og om aftenen går vi på jagt efter det fantastiske blå-grønne himmellys. Afhentning på hotellet om morgenen af Outside Travels partner.
2
Dag2
Vores anden dag starter med den lækre morgenbuffet (inkluderet) fra Lilja Guesthouse. Efter morgenmaden går vi til en af ​​vores mest populære steder i Island, Jökulsárlón lagunen. Vi er altid fascineret af de kæmpe isbjerge, der flyder rundt om denne utrolige lagune og de skyllede isbjerge, der glider som krystaller ned på 'Diamond Beach'. Herfra går vi tilbage til Skaftafell, hvor vi får en snack, som skal gøres os klar til den aktive del af turen - en vandretur på en af ​​Islands pragtfulde gletschere som er en del af den storslåede Vatnajökull. Du vil komme tæt på de forbavsende smukke blå isformationer under vores vandretur på Falljökulls gletscher. Dette er altid et højdepunkt for enhver tur til Island. Vi udforsker gletscheren i detaljer på denne ca. fire timers vandretur og der er tid til at nyde udsigten udover isen. Denne gletsjervandring betragtes som moderat sværhedsgrad, og det kræver en god konditionsform. Du kan forvente at gå omkring seks kilometer over ujævnt og stigende terræn. Hvis vejret gør at sikkerheden på Falljökull er for usikker, har vi mange andre utrolige gletsjere i regionen til at udforske i stedet. På vejen tilbage til Reykjavik vil vi stoppe for at udforske de mos dækkede lavafelter fra det ødelæggende Laki udbrud i år 1782, hvor din guide vil kaste lys over Islands eksplosive fortid. Yderligere stop vil blive lavet til middag, før ankomst til Reykjavik omkring kl. 21.00.
 • Morgenmad er inkluderet på dag 2. Alle andre måltider er for egen regning.
 • Turen afholdes i samarbejde med vores partner på Island. Der vil være engelsktalende guide med på turen.
 • Vejret på Island er ustadigt og ture kan blive aflyst, hvis det vurderes at der kan være en sikkerhedsrisiko for deltagerne.
 • Tillæg for singleværelse.
 • Op til 12 deltagere på gletsjerturen. Minimum 2 personer for at turen bliver afholdt.
 • Eksklusiv fly og hotel i Reykjavik. Vi er gerne behjælpelig med at booke flybilletter og hotel i Reykjavik.