Mountainbike på islandske vulkaner

Mountainbike på islandske vulkaner

per person

Oplev de bedste single tracks i de Islandske bjerge

Oplev nogle af de bedste single tracks i de Islandske bjerge! Der køres i det fantastisk lava landskab som er udfordrerne selv for den øvede rytter. De klippefyldte spor tager os forbi flotte vandfald og flere steder kan man nyde udsigten ud over Atlanterhavet med de karakteristiske sorte strande i forgrunden.

Der er flere forskellige muligheder for MTB i Island. Der er både flere dagesture og enkeltdagesture. Kontakt os for at høre hvad mulighederne er.

 

Mountainbike på Island

At køre mountainbike i lava landskabet på Island er meget anderledes end Danmark. Læs denne artikel som giver en god beskrivelse af hvordan forholdene er. Der køres på små stier som primært bliver brugt af fårerne. Underlaget er hård klippe og man lærer hurtigt at fodstillingen skal være korrekt for ikke ramme på med pedalerne.

Sporene har forskellige sværhedsgrader. Der er både nogle for den teknisk øvede rytter som gerne vil udfordres og som måske har prøvet andre spor i udlandet før, samt dem som har mindre erfaring med Mountainbike. Der er også mulighed for “pigeture”.

Det er også altid en god ide at være i god form, da det bare er sjovere at køre opad uden at man er helt smadret bagefter. Der køres en blanding af opkørsler og nedkørsler og all mountain er nok det som kendetegner denne tur bedst. Der køres ca. 20km og 600-950 højdemeter hver dag.

Læs mere om MTB i Island her.

Unik mulighed for at køre MTB på Island

Der er islandsk mountainbike guide som kender til forhold og spor. Der køres med maks 6-8 ryttere for at alle skal få mest muligt ud af det.

Vejret kan være ustadigt på Island og derfor skal man medbringe varmt og vandtæt tøj. Man er desuden ude hele dagen så en rygsæk til tøj og frokost skal ligeledes medbringes. Man kan medbringe sin egen cykel eller leje en på Island.

Overnatningen sker udenfor Reykjavik og foregår i “dormitory” stil med køjesenge eller i luksustelte.

Tag fat i ham du normalt sidder foran i skoven og kontakt os i dag for at høre mere og sikre jer en plads.

Det er også muligt at arrange en tur for din klub eller for vennegruppen.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  June - September
 • Inkluderet
  Aftensmad
  Frokost
  Hotel
  Morgenmad
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Golden Circle tur
  GPS
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport