Nordlysjagt og storbysstemning i Reykjavik

Nordlysjagt og storbysstemning i Reykjavik

kr. 4390 per person

Oplev den gyldne cirkel med Gullfoss og Geysir inkl. spa og nordlysjagt

Nordlys er ikke mindre end et fantastisk fænomen. Når man har set den grønne farve bevæge sig henover himlen er man solgt. Denne tur henvender sig til dem der, på kort tid, gerne vil opleve så meget som muligt af Island. På de 4 dage / 3 overnatninger kommer I godt rundt om de dejlige steder som Island har at byde på samtidig med at I får tid til at opleve Reykjavik og ikke mindst den gode islandske mad. Reykjavik har mange kulturelle perler og mange små butikker med lokalt håndværk.

 

Guidet heldagstur med nordlysjagt

På jeres første dag kører I med jeres guide ud ad Reykjavik for at få en god dag med mange oplevelser. I kommer forbi perlerne ved den gyldne cirkel. I for oplevet de tektoniske plader ved Thingvellir, det geotermiske område ved Geysir og selvfølgelig det imponerende Gullfoss.

 

Besøg hos lokal økologisk mejeri

nordlysjagt turen vil der være oplevelser som traditionel islandsk mad fra det lokale økologiske mejeri Efstidalur samt et besøg i Fontana – en af de varme Islandske spa-pools, hvor man kan vælge en kold dukkert i den nærliggende sø. Dagsturen foregår i minibus i en mindre gruppe for at give en bedre oplevelse uden alt for mange mennesker. Aftensmad på det lokale restaurant Lindin er inkluderet. Efter aftensmaden sættes jagten på nordlys ind.

I indlogeres på lækkert hotel i Reykjavik med 3 overnatninger, hvorfra I kan udforske byen.

 

Reykjavik by

Reykjavik er som hovedstad i Island den mest livlige by på Island. Her finder man gode restauranter hvor man kan få alt hvad hjertet kan begære. Fisk og lammekød er noget af det som Islændingen er specialister i. Fisken er friskfanget fra havet omkring Island og lammekødet er fra fritgående lam der går op i bjergene hele året.

De fleste større modehuse har også fundet vej til Reykjavik og så er der alle de lokale designere som bestemt er et besøg værd. Vogue har lavet denne guide til hvad man skal opleve på “the coolest street in Reykjavik” som hedder Laugavegur.

Lokalt håndværk er også en stor del af shoppingmiljøet i Reykjavik, hvor der laves alt fra den klassiske strikkede islandske sweater til keramik og kunst.

 

Vil du vide mere?

I er altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Rejsen kan også godt arrangeres som solotur.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  Oktober til Marts
 • Inkluderet
  Fontana spa
  Golden Circle tur
  Hotel
  Måltider som beskrevet
  Morgenmad
  Prof. Guide
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Frokost
  GPS
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Privat Tur
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
1
Dag 1
Ankomst til Reykjavik. Besøg evt. den Blå Lagune på vejen fra lufthavnen.
2
Dag 2
Der er lagt op til en begivenhedsrig dag til nogle af Islands mest kendte seværdigheder, som afsluttes med jagten efter nordlys. þingvellir (Thingvellir) nationalpark er et imponerende syn og en grundsten i nationens fundament. Det var her verdens ældste eksisterende parlament mødtes for over 1000 år siden. Nationalparken er blevet optaget på UNESCOs Verdensarvliste som et UNESCO World Heritage Site. I kan bl.a. opleve dalen som er dannet af to tektoniske plader. Her kan man virkelig se hvordan kontinenterne rykker sig. Frokosten indtages i et lokalt drivhus, ikke langt fra Thingvellir. Der er en del drivhuse I Island pga. fordelene ved den geotermisk opvarmede jord og det faktum at det er dyrt at få importeret stort set alle grøntsager. Et af de stops der er på turen er ved Islands mest kendte vandfald Gullfoss, som betyder “Det gyldne vandfald”. Gullfoss er en del af Hvita som har sit udspring fra Islandsk anden største gletsjer Langjökull. Vandfaldet er meget smukt både sommer og vinter. Ikke langt fra Gullfoss ligger Geysir geotermiske område med en af de eneste islandske gejsere som man faktisk kan se skyde en stor stråle af vand og damp ca. 20 m. op i luften. Det er et imponerende syn at se den skvulpe frem og tilbage i ca. 10min. hvorefter den skyder en stråle op i luften. Så er det tid til afslapning i den geotermiske spa Fontana, hvor man kan slappe af i de opvarmede udendørs pools eller tage en svømmetur i søen. Efter svømmeturen er der aftensmad i et nærliggende restaurant. Om aftenen køres der på jagt for at finde det beste spot til at opleve det magiske nordlys. Afhentning på hotellet om formiddagen. Man er retur på hotellet sent om aftenen. Husk at medbringe varmt tøj, vandtætte bukser og jakke, vandresko og svømmetøj. Vær opmærksom på at der er visse betingelser der skal være på plads for at man kan se nordlys, derfor kan det ikke garanteres at man ser nordlys.
3
Dag 3
Oplev Reykjavik midtby med hyggelige cafeer og gode restauranter. Gå en tur op ad shoppinggaden Laugavegur og den hyggelige Lækjargata med sine små butikker med lokalt håndværk. Oplev kirken Hallgrímskirkja som majestætisk troner over Reykjavik, hvor der er en fantastisk udsigt fra kirketårnet. Ned mod vandet ligger operahuset Harpa, som er designet af dansk/islandske Olafur Eliasson og bestemt et besøg værd. Om aftenen kan I nyde en dejlig middag på et af de gode restauranter i Reykjavik.
4
Dag 4
Hjemrejse til Danmark. Man kan evt. lave et stop på vejen til lufthavnen og besøge Den Blå Lagune. Det er dejligt at slappe af i det varme blå vand.
 • Prisen er baseret på 2 voksne i dobbeltværelse.
 • Inkluderet:
  • Godt hotel i Reykjavik (3 nætter)
  • Nordlysjagt
  • Aftensmad på nordlysturen
  • Smagsprøver på nordlysturen
  • Indgang til Fontana Spa
 • Ekskluderet:
  • Fly, ca. kr. 2-3.000
  • Transport lufthavn til hotel T/R
  • Drikkevare på nordlystur
 • Nordlys er et naturfænomen og det er visse betingelser der skal være til stede for at man kan se det. Outside Travel eller vores partnere kan ikke garantere at det lykkedes at se nordlys på denne tur.
 • Kontakt os hvis man ønsker at rejse med børn eller ønsker anden variation af denne rejse.
 • Aktiviteter i Reykjavik afhænger af hvilke flytider I ønsker.