Skitouring i Islands vulkanlandskab

Skitouring i Islands vulkanlandskab

kr. 17650 per person

Snefyldte kløfter, vildmark og varme kilder

Denne skitouring tur beviser hvorfor Island kan konkurrere med resten af Skandinavien, når det kommer til skitouring. De islandske højland er et af Europas sidste sande vildmarker, og det byder på slående kontraster midt i et utroligt forskelligartet vulkansk landskab.

 

Din professionelle og kyndige skiguide vil føre jer gennem terrænet, hvor I vil se kratere, lava områder, snefyldte kløfter og områder, hvor tyk damp springer ud af Jorden fra de varme kilder. Hvis man rejser gennem disse storslåede omgivelser om sommeren, er det allerede en fantastisk oplevelse, og vinteren giver ligeledes mulighed for et unikt eventyr. Højlandet vil være dækket af sne og der vil være en masse skitouring muligheder. I får hele 5 dage på ski og på denne tid af året er skiområdet roligt. De naturlige vidundere skaber henrivende kontraster og giver en uforglemmelig oplevelse. Efter en sjov dag med skitouring kan I nyde en dukkert i en naturlig geotermisk opvarmet kilde under aftenhimlen. Hvis I er heldige, kan I opleve nordlysene.

 

På ankomst og afrejse dagen overnatter I på godt hotel i Reykjavik og alt efter hvilket tidspunkt I skal flyve, kan I nå at opleve storbyen Reykjavik.

 

Skitouring er også kendt som “ski randonné”.

 

Vær opmærksom på at dette er en unik mulighed for at prøve skitouring i Island. Der er begrænsede antal afgange i feb, marts og april, hvor det er højsæson for Skitouring i Island. 

 

Vil du vide mere?

I er altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

 

Kontakt os for andre kombinationer af denne tur. F.eks. hvis I er en gruppe der vil afsted kan turen arrangeres som en privat tur. 

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse
  Februar til April
 • Dress Code
  Eget skiudstyr og skitøj.
 • Inkluderet
  Hotel
  Måltider som beskrevet
  Morgenmad
  Prof. Guide
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  GPS
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Privat Tur
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
1
Dag 1
Ankomst til Reykjavik. Alt efter hvilke fly I vælger kan I udforske Reykjavik. Der er både shoppinggade og et væld af restauranter at vælge imellem. Reykjavik er også af flere omgange udnævnt til årets by bl.a. på grund af det livlige natteliv.
2
Dag 2
Der vil være tidlig afhentning fra hotellet ca. kl. 7:30. Når vi forlader Reykjavík, tager vi østpå op mod vejen til Hellisheiði. Efter at have passeret landsbyen Selfoss tager vi mod nordvest ind i Islands indre, i retning mod Atlanterhavet. Denne vej er den eneste vej til bjergene, og der er ryddet for sne. Det vil bringe os til Landmannalaugar, hvor vi skal bo. Efter vi har lagt vores bagage ind i hytten, tager vi ud og står på ski, hen til det nærliggende bjerg Reykjakollur. På vej derhen vil vi udforske de smukke varmekilder ved foden af ​​bjerget. Når vi kommer tilbage til hytten kan vi tage et dyk i den geotermiske varme pool som ligger et par meter fra hytten.
Kørsel: 4 timer. Skiløb: 3 timer. Stigning / nedstigning: 200 - 300 m (656 - 984 ft)
3
Dag 3
Vi starter vores dag med en tur gennem den fantastiske Laugahraun lavamark. Vi bestiger derefter bjergene i Brennisteinsalda gennem en samling af sprækker, hvorved damp blæser ud fra. Herfra står vi på ski ned til Brennisteinsöldukvísl, hvorfra vi tager op ad Bláhnúks bakker og får en vidunderlig udsigt over Landmannalaugar og Laugahraun. Efter vi har løbet ned til Brandsgil går vi tilbage til hytten for at få os et varmt bad i poolen.
Skiløb: 5 - 6 timer. Stigning / nedstigning: 600 m (1970 fod)
4
Dag 4
Vi tager en skitur gennem lavamarker over mod Vondugil, før vi vandre op ad et krater til toppen af ​​bjerget Suðurnámur. Hvis vejret er godt, kan vi se ​​de åbne vidder der strækker sig fra Vatnajökull mod øst til Hofsjökull i vest for den store sprække. Derfra er der mulighed for at stå på ski ned ad nordsiden og bestige bjerget igen, før vi tager ned mod Landmannalaugar.
Skiløb: 5 - 6 timer. Stigning / nedstigning: 300 - 600 m (984 - 1970 fod)
5
Dag 5
Efter vi har været i Laugahraun og Vondugil, vil vi udforske Vondugils kløfter og varme kilder. Vi bestiger derefter Breiðalda og / eller Háalda. Derfra afgår turen til Vondugil igen, før vi endelig vender tilbage til Landmannalaugar og dens varme kilder.
Skiløb: 5 - 6 timer. Stigning / nedstigning: 600 m (1970 fod)
6
Dag 6
På dag 5 tager vi på en kort tur til Reykjakollur, Bláhnjúkur eller Suðurnámur, før vi bliver hentet omkring middagstid. Vi forlader vores hytte i Landmannalaugar og står på ski nordpå, forbi Frostastaðavatn og lavevoldene Dómadalur og Sigalda. Vi vender derefter tilbage til Reykjavík, hvor vi ankommer sent på eftermiddagen.
Kørsel: 4 timer. Skiløb: 3 timer
7
Dag 7
Afrejse til København. Alt efter hvilke fly I vælger kan Reykjavik udforskes eller måske en tur i Den Blå Lagune?