7 dages sydisland for hele familien

7 dages sydisland for hele familien

kr. 18900 per person

Tag til Island med dine børn. Oplev fantastiske vandfald, varme kilder og Islandske heste. I bor på familieværelser både i og uden for Reykjavik. Bil, hotel og rejsevejledning inkluderet.

Oplev Island med børn. Hent bilen i lufthavnen og kør ud og oplev det smukke Island. I har en uge til at opleve Gullfoss, Geysir, Gletsjere, varme kilder mv. I får også 2 nætter i Reykjavik og kan opleve den nordligste hovedstad samt komme en tur i den Blå Lagune.

Tip: Prisen er total for 2 voksne og 2 børn inkl. hotel, bil, besøg i den Blå Lagune og rejsevejledning. Se nedenfor.

 

Hvem henvender turen sig til?

Denne oplevelse er for dem der gerne vil opleve Island med deres børn. I får en samlet pakke med bil, familieværelse på hotel med morgenmad og besøg ved den Blå Lagune. Endvidere modtager I en elektronisk rutevejledning med forslag til hvor I kan stoppe undervejs på turen. Flybilletter får I til dagspris ved booking for at sikre den bedste pris, på det tidspunkt I gerne vil afsted på jeres drømmetur.

 

Det bedste af sydisland

Hotellerne er alle gode og ligger placeret, så I får oplevet alle perlerne i det sydlige Island. Her ligger bl.a. vandfaldene Gullfoss og Seljalandsfoss. Der er på hver deres måde fantastiske – både sommer og vinter.

Det er også her I finder den kendte gejser “Geysir” som skyder en vandstråle op i luften ca. hver 10 min. En stor oplevelse også for børnene.

I kommer også forbi nogle af de Islands store gletsjere og kan opleve hvor prægtige de faktisk er.  Her kan man bl.a. se de store isstykke som flyder rundt i gletsjerlagunen. På vejen vil man altid finde de flotte islandske heste der normalt græsser ude.

 

Island med børn

Svømmehaller og is er altid et hit når man er i Island med børn. Der ligger flere svømmehaller, både de mere naturlige men også de offentlige svømmehaller er fantastiske. Er man der om vinteren kan man opleve at sidde i det varme pools mens sneen daler ned på en.

Mejeriet Efstidalur producerer noget af den bedste is fra egne køer. Et hit når man er i Island med børn.

Læs Ann og Martins oplevelse med Island med børn.

 


Pris

Den samlede pris for 2 voksne og 2 børn i familieværelse og bil er baseret på afrejsetidspunktet, som følger.

Oktober til April: Kr. 18.900

Maj til September: Kr. 24.500

Tillæg hertil kommer flybilletter, som er ca. kr. 8.000 – 10.000 alt afhængig af rejsetidspunktet.

Se yderligere under “Rart at vide”.

 

Vil du vide mere?

I er altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Del nu:
 • Destination
 • Inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  4WD bil
  Blue Lagoon
  Familieværelse
  Hotel
  Morgenmad
 • Ikke inkluderet
  2WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Dansk rejseleder
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  GPS
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
1
Dag 1 - Ankomst
Afrejse fra Danmark og ankomst til Keflavik internationale lufthavn. Her henter I jeres bil og jeres eventyr i Island kan begynde! På vejen til jeres hotel kan I med fordel stoppe ved de varme kilder ved Hveragerdi. Det er et imponerende syn at se alt røgen fra det varme vand. I checker ind på jeres hotel et par timer udenfor Reykjavik.
2
Dag 2 - Gullfoss – Geysir – Thingvellir
Dagen i dag skal bruges på at udforske Den Gyldne Cirkel området. Besøg Thingvellir National Park, stedet for det gamle islandske vikingeparlament og en af naturens juveller. Her kan du se mødestedet mellem de nordamerikanske og europæiske kontinenter. Flere vandrestier og vandrestier tager besøgende til historiske seværdigheder. Fortsæt til de fantastiske steder i Gullfossvandfald og Geysir geotermiskeområde. Gullfoss anses af mange besøgende at være Islands smukkeste vandfald. Geysir er et aktivt geotermisk felt med mange boblende dampventiler og sprøjtede varme kilder, herunder den berømte Strokkur gejser. Hvis eventyr er din stil, prøv aktiviteter som snescooterkørsel på Langjökulls gletscher eller snorkling på Silfra (begge skal bestilles på forhånd). Hvis du vil oprette forbindelse til lokal kultur, skal du besøge Farmer's Bistro, hvor du kan nyde sunde retter lavet med grøntsager fra gårdens drivhus. Eller besøg Efstidalurs mælkefad, hvor du kan forkæle hjemmelavet is. Vi foreslår også et afslappende besøg i Secret Lagoon i Fludir, en historisk naturlig swimmingpool, der nu er en hyggelig geotermisk hot spring oplevelse. Du kan ligge i det beroligende vand og se den hemmelige laguns egen lille gejser springe ca. hvert andet minut. Kør tilbage til jeres hotel.
3
Dag 3 - Sydkysten - Seljalandsfoss - Skogarfoss
Kør langs den naturskønne sydkyst, en af Islands bedste områder for landbrug. Hvis der er skyfrit, får du en fantastisk udsigt over to berømte vulkaner. Hekla er Islands mest udbrudte vulkan. Eyjafjallajokuller den (berømte) vulkan, hvis udbrud i 2010 påvirket flytrafikken rundt om i verden. På ruten kommer I ligeledes forbi to smukke vandfald. Seljalandsfoss er et flot vandfald, som du kan gå bagom, hvis sporforholdene er gode. Skogafossmenes at indeholde en skjult skat fra middelalderen. Nær Skogafoss er et interessant folkemuseum, der har eksempler på forskellige bygninger fra forskellige tidspunkter af islandsk historie, herunder en tyrkisk gård. Nyd den sorte sandstrand,basaltkolonner og kraftige atlanterhavsbølger ved Reynisfjara-strandennær Vik. Langt ud til havet er store havstabler, som lokale fortællinger siger, engang var en trold. Dyrholaey* er et klippefyldt kystlandskab berømt i fotos for sin sorte lavabue. Om sommeren er der tusindvis af havfugle og lundefugle her (lundefugle er normalt i Island mellem midten af maj og begyndelsen af august). Check ind på jeres hotel.
4
Dag 4 - Kirkjubæjaklaustur - Skaftafell - Gletsjerlagune
Nyd morgenmaden på dit hotel. Dette er en dag fuld af muligheder, så vi anbefaler en tidlig start. Kør gennem et imponerende og surrealistisk lavafelt som mens du kører østpå. Vejen tager dig over store sand banker skabt af glaciale oversvømmelser og videre til byen Kirkjubaejarklaustur. Denne by opkaldt efter et kloster er et godt sted at stoppe. Du vil snart være i nærheden af Vatnajokull National Park, opkaldt efter den største gletscher i Europa, og du får en fantastisk udsigt over Vatnajokull. Nyd rejsen og den smukke udsigt og storslåede atmosfære i området. Nær parken er gletsjerlagunen (Jokulsarlon), hvor isbjerge driver rundt og kolliderer med hinanden i en sø dannet af Vatnajokull-gletsjeren. Det er en fantastisk sted at få taget fotografier, og der er mulighed for at tage en bådtur blandt isbjergene. Nogle isbjerge driver op på en nærliggende sort sandstrand, der giver en dramatisk baggrund for dine billeder. Kendt som Diamond Beach, er dette et smukt sted at fange udsigten over isbjerge og sæler. Kør tilbage til jeres hotel.
5
Dag 5 - Tilbagetur mod Reykjavik
I kører tilbage mod Reykjavik og kan stoppe de steder I ikke fik set på jeres vej. Overvej at køre ud til Reykjavik Peninsular hvis I har tiden til det. Her finder I Strandarkirkja, Søen Kleifarvatn og det geotermiske område Krysuvik. Det er også i dette område at den Blå Lagune ligger. Det kunne være en god gevinst for børnene efter en lang køretur.
6
Dag 6 - Reykjavik
Oplev den nordligste hovedstad. Der er både dyrepark til ungerne og rigtig gode restauranter til de voksne. Den Blå Lagune ligger kun 30 min. fra Reykjavik, så I kan også tage ud og nyde det dejlige varme vand.
7
Dag 7 - Hjemrejse
Hjemrejse til Danmark
 • Totalprisen er baseret på 2 voksne og 2 børn (2-13 år)
 • Giv os et kald hvis I ønsker andre kombinationer af denne tur.
 • Indkvartering med 6 overnatninger i familieværelse på hotel/guesthouse inklusive morgenmad på Icelandair Hotel Vik, Midgard Base Camp og First Hotel Kopavogur.
 • Lejebil i 6 dage, Suzuki SX4 4WD inkl. CDW, tyveribeskyttelse og ubegrænset kilometer (6 x 24 timer). Ankommer man om morgenen og afrejse aften kan der komme tillæg på billeje.
 • Bil afhentning / levering i Keflavík Internationale lufthavn
 • I vil kunne tilgå alle jeres rejsedokumenter elektronisk.
 • Endvidere vil I modtage Outside Travels elektroniske rejseplan med overblik over jeres rejse og de steder det kan anbefales at stoppe på jeres tur.
 • Comfort adgang til den Blå Lagune for 2 voksne og 2 børn (2-13 år)
 • Periode: Hele året.
 • Eksklusiv:
  • Fly (forvent ca. kr. 2.000 - 2.500 per person)
  • Benzin
  • Eventuelle oplevelser undervejs på turen.