Ultimative MTB Single Track oplevelse

Ultimative MTB Single Track oplevelse

kr. 9990 per person

MTB i det islandske højland

Prøv dine Mountain Bike evner af på Islands vulkanske stenunderlag! En superjeep sørger for transporten hen til nogle af de fedeste Single Tracks i Island. Der køres primært i højlandet ved Landmannalaugar, som er kendt for sit fantastiske landskab. Man vil komme forbi de varme mudder pools og det sorte sand som er kendetegnet for mange steder i Island. Der vil også være mulighed for at dyppe sig i en naturlig geotermisk pool og opleve smukke kraftfulde vandfald. Der cykles i mindre grupper for at sikre at hver enkelt rider for mest ud af det. På disse ture vil det være en kombination af “hike & bike”, da der kan være dele af ruten som ikke kan cykles.

Læs mere om MTB i Island her.

 

Good to know

Der er et minimum antal tilmeldte for at turen bliver afholdt. Vejret på Island er ustadigt og ture kan blive aflyst, hvis det vurderes at der kan være en sikkerhedsrisiko. Man kan medbringe sin egen cykel eller leje en på Island (ca. 1.800 dkr. for full sus. med dropper post). Husk at medbringe varmt tøj, regntøj og noget der kan modstå vinden. Prisen er baseret på 2 der deler værelse og der er tillæg hvis man rejser alene. Måltider er inkluderet når man er på cykeltur. Vi er gerne behjælpelige med at booke fly.

Prisen er fra priser for 3 dages mountainbike. Kontakt os for at høre mere.

 

Level of difficulty

Moderate to Difficult

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse
  Juni til September
 • Inkluderet
  Hotel
  Måltider som beskrevet
  Morgenmad
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  GPS
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Transport
1
Dag 1
Ankomst til Reykjavik. Oplev Reykjavik midt by med hyggelige cafeer og gode restauranter. Gå en tur op ad shoppegaden Laugavegur og Lækjargata med siden små butikker med lokalt håndværk. Oplev kirken Hallgrímskirkja som majestætisk troner over Reykjavik, hvor der er en fantastisk udsigt fra kirketårnet. Ned mod vandet ligger operahuset Harpa, som er designet af dansk/islandske Olafur Eliasson og bestemt et besøg værd.
2
Dag 2
Afhentning på hotellet i jeep og kort transport hen til dagens første spor. Der er mulighed for at varme op på sporet så man bliver bekendt med den islandske sten underlag. For dem som har lejecykel er det også en god mulighed for at teste at alt er indstillet korrekt. Den lokale MTB guide fortæller om dagens spor. Videre med superjeepen til næste trail, som bringer os igennem kløfter og vandfald. Den sort-røde lava sten kan være udfordrede at køre på og kan være løs nogle steder, men det giver bare lidt ekstra sjov til turen. I højlandet er der ikke meget andet end den eventyrlige natur og det er selvfølgelig også her man overnatter. De simple hytter har køjesenge og fælles faciliteter.
3
Dag 3
Endnu en aktiv dag på fjeldet. De hurtige og smalle spor bugter sig igennem eventyrlandskabet og man får trænet sin teknik evner. Forskellige spor køres alt efter sporenes tilstand og vejr forhold. De professionelle MTB guider kender forholdene og sørger for at sikkerheden er i orden på hele turen. Overnatning foretages i samme hytter som natten før.
4
Dag 4
Denne dag er dedikeret til sporene omkring et vulkan krater. Her er der spor som er både stenede, hurtigere og teknisk udfordrende. Der vil være flere muligheder for at få taget billeder af den næsten eventyrlige landskab man kommer igennem. Turen går tilbage til Reykjavik efter nogle gode dage på cyklen.
5
Dag 5
Hjemrejse til Danmark. Man kan evt. lave et stop på vejen til lufthavnen og besøge “The Blue Lagoon”. Det er dejligt at slappe af i det varme blå vand.