Vintereventyr i jeep i Sydisland

Vintereventyr i jeep i Sydisland

kr. 15875 per person

Gyldne Cirkel, Super Jeep, Gletsjere og Isgrotte

Oplev Reykjavik og rejs hen over Islands snedækkede højland med egen guide og Super Jeep!

 

Denne rejse indeholder et vintereventyr til højlandet, hvor I vil opleve det bedste af sydkysten på bare 3 dage. Derudover har I en overnatning ved ankomst og ved afrejse til at opleve Reykjavik, så ialt 5 dage med oplevelser. Jeres guide som er ekspert på området, vil sørge for at krydse et utroligt forskelligartet landskab i et behageligt tempo med et modificeret 4×4 køretøj. Det er kun jer og en guide til at udforske Island.

 

I vil lægge ud med et besøg i den berømte gyldne cirkel. I kommer til at opleve Thingvellir, en del af UNESCOs verdensarv, Gullfoss vandfald og det geotermiske område ved Geysir. I får en spændende tur ind i dalen i ​​Landmannalaugar, verdens tredjestørste geotermiske område. Og i forlængelse af det får I også en vandretur på Sólheimajökull, og muligheden for at udforske en fantastisk isgrotte, hvis vejret tillader det.

 

I vil uden tvivl få det ultimative eventyr på sydkysten. Hvis I er heldige, kan I se nordlys og få jer en særdeles spektakulær oplevelse. Det er netop når man bor udenfor Reykjavik at der er større sandsynlighed for at se nordlys. Alt efter hvilke fly i vælger er der også tid til at udforske Reykjavik, da I har en overnatning før og efter Super Jeep turen.

 

Tip: På de 3 dage i Islands højland får I jeres egen guide og egen Super Jeep. Prisen er baseret på 2 der rejser sammen men I kan få rabat hvis I er 4 eller flere der rejser sammen.

 

Kontakt os nu med jeres ønsker

 

Bestil via bestillingsfunktionen til højre / nedenfor. Her vil I også kunne finde priser for de datoer I overvejer.

 

I er også altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk / tlf. 3058 7869 med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

 

Del nu:
5 dage
10+ Age
 • Destination
 • Afrejse
  December til April
 • Dress Code
  Varmt tøj, vandrestøvler, badetøj og håndklæde
 • Inkluderet
  Golden Circle tur
  Guided gletsjertur
  Hotel
  Morgenmad
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Super Jeep
  Transport
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  GPS
  Guesthouse
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
1
Dag 1
Ankomst til Reykjavik. Alt efter hvilke fly I vælger kan I udforske Reykjavik. Der er både shoppinggade og et væld af restauranter at vælge imellem. Reykjavik er også af flere omgange udnævnt til årets by bl.a. på grund af det livlige natteliv.
2
Dag 2
Din erfarne og venlige guide vil hente dig fra dit hotel i Reykjavík kl. 08.30. Første stop vil være ved Þingvellir Nationalparken, det gamle vikingparlament og et af UNESCOs verdensarve. Her, vil vi få en god udsigt af den midtatlantiske højderyg, hvor eurasiske og nordamerikanske tektoniske plader rykker langsomt fra hinanden. Derefter tager vi en kort køretur til Geysir geotermiske område, der er hjemsted for utallige varme kilder. Der vil du se den magtfulde Strokkur gejser spyde kogende varmt vand op til 20 meter i luften hver 5-10. minut. Efter endnu en kort køretur kommer du til det berømte Gullfoss vandfald, en af ​​Islands smukkeste vandfald. Vandfaldet tordner vandmængder ned på omkring 32 meter i to gigantiske sprud som falder ind i en dyb slugt. Derefter kører vi gennem landområderne mod syd til et hotel på landet, der ligger i Fljótshlíð, som er langt væk fra alle lyskilder - et perfekt sted at se nordlyset. Du vil overnatte på et hyggeligt lokalt hotel.
3
Dag 3
Nogle af Islands smukkeste landskaber findes i gletsjerområdet Torfajökull på det sydlige islandske højland. Når vi kører gennem Þjórsárdalur, den historiske dal, vil du lære om Stöng, et arkæologisk sted med en gård, der blev dækket af vulkansk aske fra Hekla vulkanen i 1104. Senere stopper vi ved Lystipollur-søen eller "Ugly Pond", et krater skabt under et enormt udbrud i 1470. I Landmannalaugar, det tredjestørste geotermiske område i verden, får du mulighed for at tage et varmt bad i naturen før vi kører tilbage gennem de snedækkede lavamarker. Glem ikke at holde øje med nordlyset. Vi overnatter på det samme hotel.
4
Dag 4
Fra den tidlige morgenstund tager vi østpå til Sólheimajökull, en gletsjer der strækker sig fra Myrdalsjökull, som er den fjerdestørste på Island. Der vil være en guide som udstyrer dig med klatresko, en sele og en isøkse. Dette er en sikker og let tur at tage. Du vil se et vidunderland med isskulpturer, en højderyg og dybe sprækker. Fra Sólheimajökull kører vi til Vik for at nyde synet af de sorte sandstrande inden vi kører til den hemmelige isgrotte. Mens vi besøger denne smukke isgrotte, lærer vi om den berømte vulkan Katla og styrtfloden fra 1918. Derefter tager vi i retning mod Reykjavík. På vej tilbage besøger vi de fantastiske vandfald Skógafoss og Seljalandsfoss.
5
Dag 5
Afrejse til Danmark. Alt efter hvilke fly I vælger kan Reykjavik udforskes eller måske en tur i Den Blå Lagune?
 • Der overnattes på godt hotel i Reykjavik den første og sidste nat. De resterende nætter overnattes på hotel udenfor Reykjavik. Morgenmad er inkluderet, men ingen øvrige måltider.
 • Min 2 deltagere.
 • Der er engelsktalende guide på turen til højlandet.
 • Alle gletsjer- og isgrotteture er 100% afhængige af vejret. Nogle gange vil vi være nødsaget til at aflyse gletsjerturen med kort varsel pga. voldsom vind eller varmt, vådt vejr som gør at isgrotten bliver fyldt med vand. Det vil være op til guiden at vurdere hvilken isgrotte der er den bedste at besøge på dagen afhængig af vejret. Jeres sikkerhed er vores top prioritet, så der vil kun være gletsjertur og besøg i isgrotte hvis forholdene er forsvarelige.
 • Prisen er baseret på 2 personer i dobbeltværelse
 • Tillæg ved rejse mellem jul og nytår kan forekomme.
 • Vi er gerne behjælpelige med at bestille fly.
 • Nordlys er et naturfænomen og det kan desværre ikke garanteres at man kan se nordlys på denne tur.