Vinterlandskab i Super Jeep

Vinterlandskab i Super Jeep

kr. 10350 per person

Varme kilder, bjerghytte og halvfrosne vandfald

Vintertiden er det perfekte tidspunkt at tage på fantastisk eventyr i vinterlandskabet, hvis man har det rette køretøj. På den to dages getaway, som er inkluderet i turen, vil vores erfarende guider bruge deres modificerede 4×4 Super Jeeps til at køre dig ned langs de isolerede veje. Du vil køre forbi snedækkede vulkaner, bjerge, bakker og krater hen til det bedårende højland i det sydlige Island. Du vil se det geotermiske område i Landmannalaugar, det tredje største geotermiske område i verden, og den berømte gyldne cirkel på tilbagevejen ind til byen. Du vil måbe over de smukke nordlys* som danser tværs over den stjernefyldte himmel, bade i de naturlige geotermiske kilder og se guddommelige halvfrosne vandfald. Vi kan garantere at dette vil være en rejse du sent vil glemme.

Udover de 2 dages getaway fra Reykjavik får I ligeledes 2 overnatninger i storbyen. Alt efter hvilke flyrejse I vælger vil der være tid til at se lidt af Reykjavik og udforske nogle af de gode restauranter og kulturelle højdepunkter.

*Nordlysene er et naturfænomen og derfor kan det ikke garanteres at vi ser dem på turen.

 

Tip! På de 2 dage i Islands højland får I jeres egen guide og egen Super Jeep. Prisen er baseret på 2 der rejser sammen men I kan få rabat hvis I er 4 eller flere der rejser sammen.

 

Highlights

Gullfoss, Geysir, Landmannalaugar, bade i de naturlige geotermiske kilder, Mt. Hekla, Bjerghytte

 

Vil du vide mere?

I er altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse
  Oktober til Marts
 • Dress Code
  Husk at medbringe badetøj, varmt tøj, vandtætte bukser og jakke samt vandresko.
 • Inkluderet
  Hotel
  Måltider som beskrevet
  Morgenmad
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Transport
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Blue Lagoon
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  GPS
  Guesthouse
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Krauma
  Ridetur
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
1
Dag 1
Ankomst til Reykjavik. Alt efter hvilke fly I vælger kan I udforske Reykjavik. Der er både shoppinggade og et væld af restauranter at vælge imellem. Reykjavik er også af flere omgange udnævnt til årets by bl.a. på grund af det livlige natteliv.
2
Dag 2
Dit eventyr i højlandet begynder når vi henter dig på dit hotel i Reykjavik omkring kl. 9.00. Fra Reykjavik kører vi forbi bjergkæden Hellisheiði og krydser de brede sletter på det sydlige Island. Ved foden af ​​Mt. Hekla vulkan (sidste udbrud i 2000), går vi op ad vejen til Sigalda bakkerne. Efter at have krydset lava områderne, kraterne og de store marker som er klædt i deres hvide vinterfrakker, ankommer vi endelig til Landmannalaugar. Om eftermiddagen tager vi vores snesko på, hvis det er nødvendigt, og går en vandretur i dette uslebne og betagende landområde. For at slutte en perfekt dag af, kan du nyde et varmt bad i flodens varmekilder eller hjælpe guiden med at tilberede en lækker grillmiddag.
3
Dag 3
På dag to for vores højlands tur starter vi med noget morgenmad. Vi vil hengive os til den omkringliggende skønhed og ro. Vi tager derefter et sidste kig på de farverige varme kilder, inden vi tager rejsen tilbage over bjerg plateauet som ligger i retning af hovedvejen. Om eftermiddagen passerer vi vandfaldet Gullfoss og de varmekilder ved Geysir, når vi kører tilbage til Reykjavik.
4
Dag 4
Afrejse til Danmark. Alt efter hvilke fly I vælger kan Reykjavik udforskes eller måske en tur i Den Blå Lagune?
 • Der overnattes på godt hotel i Reykjavik den første og sidste nat. Morgenmad er inkluderet.
 • Overnatning i højlandet foretages i en hyggelig bjerghytte i sovepose i sovesale. Der er mulighed for seperat værelse mod gebyr.
 • På højlandsturen i Super Jeep er Frokost (2), Morgenmad (1) og Aftensmad (1) inkluderet.
 • 2-15 deltagere på højlandsturen eller mulighed for privattur. Der er således minimum antal deltagere for at turen bliver til noget.
 • Prisen er baseret på 2 personer i dobbeltværelse.
 • Vi er gerne behjælpelige med at bestille fly.
 • Nordlys er et naturfænomen og det kan desværre ikke garanteres at man kan se nordlys på denne tur.