Wellness – Blue Lagoon & Fontana

Wellness – Blue Lagoon & Fontana

kr. 6699 per person

Afslapning i Reykjaviks varme bade. Nyd bl.a. den blå lagune

Del nu:

En dejlig forlænget wellness weekend i Island, med 3 overnatninger, for veninderne eller måske kæresten kan lokkes, med lidt godt til gane og mave. Der bliver massere tid til afslapning i den friske luft. I kommer til at opleve nogle af Islands lækreste spa bade – Den Blå Lagune og Fontana i Laugarvatn. Hotellet I bliver indkvarteret på i Reykjavik er godt og ligger lokalt. Det har ovenikøbet sin egen spa oplevelse.

Weekenden inkludere også en dagstur til det flotte vandfald Gullfoss og til Geysirs aktive lillebror Strokkur, som skyder varmt vand op i luften ca. hver 10. minut.

 

Dette er vinterudgaven af vores populære weekendtur “Wellness – Blue Lagoon & Kruma”. Det gode ved vinteren er dels at man kan opleve at sidde i en 40 grader varm pool i snevejr, men også at der er langt færre mennesker på dette tidspunkt.

 

Reykjavik by

Reykjavik er som hovedstad i Island den mest livlige by på Island. Her finder man gode restauranter hvor man kan få alt hvad hjertet kan begære. Fisk og lammekød er noget af det som Islændingen er specialister i. Fisken er friskfanget fra havet omkring Island og lammekødet er fra fritgående lam der går op i bjergene hele året.

De fleste større modehuse har også fundet vej til Reykjavik og så er der alle de lokale designere som bestemt er et besøg værd. Vogue har lavet denne guide til hvad man skal opleve på “the coolest street in Reykjavik” som hedder Laugavegur.

Lokalt håndværk er også en stor del af shoppingmiljøet i Reykjavik, hvor der laves alt fra den klassiske strikkede islandske sweater til keramik og kunst.

 

Dette bliver en wellness weekend som vil give energi i lang tid efter I er kommet retur til Danmark!

 

Kontakt os nu med jeres ønsker

Kontakt osmail@outsidetravel.dk / tlf. 3058 7869 eller benyt forespørgselsfunktionen med jeres ønsker til dato og indhold for jeres wellness weekend i Island. I forespørgselsfunktionen til højre/nedenfor kan I se priser for de datoer I har i tankerne.

 

Se også vores sommertur “Wellness – Blue Lagoon & Kruma til inspiration.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  Oktober - April
 • Inkluderet
  Blue Lagoon
  Fly
  Fontana spa
  Golden Circle tur
  Hotel
  Morgenmad
 • Ikke inkluderet
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Frokost
  GPS
  Indenrigsfly
  Krauma
  Måltider som beskrevet
  Prof. Guide
1
Dag 1 - Ankomst
Efter I er ankommet til Island, vil der kun være Reykjanes Peninsula imellem jer og den energiske hovedstad Reykjavik. Turen over laveområdet tager ca. en time fra lufthavnen.
På vejen til Reykjavik stoppes ved Blue Lagoon, hvor I kan nyde det dejlige blå vand. Det er en dejlig fornemmelse at få varmet kroppen igennem efter flyveturen. Denne naturlige pool med geotermisk opvarmet vand er en oplevelse i sig selv. Vandet er kendt for sine gode effekt på huden.
Den første bosætter på Island byggede sin farm på halvøen hvor Reykjavik ligger i dag. Byen fik i øvrigt sit navn grundet alle de varme kilder som lå i området. Reykjavik betyder “den rygende bugt”. Centrum ligger kun fem minutter fra vores moderne hotel i Reykjavik, og står klar med et væld af oplevelser såsom restauranter, caféer, klubber og kulturelle begivenheder. Det anbefales at tage en tur hen for at se nordlysene i løbet vinteren, med enten båd, bus eller jeep, mens du overnatter i Reykjavik. (Dette er ikke inkluderet i prisen).
2
Dag 2 - Golden Circle med stop i Fontana
I starter dagen med morgenmad på jeres hotel. Derefter går turen ud til naturoplevelserne i den Gyldne Cirkle området. Gullfoss, en af Islands mest kraftfulde vandfald og på en solskinsrig dag vil man kunne se en regnbue i tågen over det gyldne vandfald. Derfra er der kun en kort tur hen til vidunderne fra det geotermiske område ved Geysir, den originale gejser, og de omkringliggende mindre gejsere.
Vi vil derefter kører hen til den berømte Þingvellir Nationalpark. Denne Nationalpark har mange historiske og geologiske vidundere. I Þingvellir ligger den første berømte parlament i verden, hvor mange af Islands vigtige lovgivninger blev foretaget. Dette ubeskriveligt smukke område i dalen, separere også de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader.
Der vil være stop på Fontana Geotermiske bad. Her kan man nyde det naturligt opvarmede vand eller måske et dyb i den nærliggende sø for at få blodomløbet igang. Efter badet vil der være smagsprøve på rugbrød fra det lokale bageri. Brødet er bagt ved brug af det geotermisk opvarmede vand. Derfra tager vi tilbage ind til byen og når ind til Reykjavik lige til aftensmadstid. Rækkefølgen kan variere.
3
Dag 3 - Reykjavik
I har en fuld dag til at udforske Reykjaviks udbud af restauranter, shopping og kulturliv. Reykjavik er som hovedstad i Island den mest livlige by på Island. Her finder man gode restauranter hvor man kan få alt hvad hjertet kan begære. Fisk og lammekød er noget af det som Islændingen er specialister i. Fisken er friskfanget fra havet omkring Island og lammekødet er fra fritgående lam der går op i bjergene hele året.
De fleste større modehuse har også fundet vej til Reykjavik og så er der alle de lokale designere som bestemt er et besøg værd. Vogue har lavet denne guide til hvad man skal opleve på "the coolest street in Reykjavik" som hedder Laugavegur. Lokalt håndværk er også en stor del af shoppingmiljøet i Reykjavik, hvor der laves alt fra den klassiske strikkede islandske sweater til keramik og kunst.
Tilvalg
 • Hvalsafari
 • Nordlys jagt
 • I Game of Thrones fodspor
 • Reykjavik Peninsular dagstur
4
Dag 4 - Hjemrejse
Morgenmad på hotellet. Hvis I flyver ud om eftermiddagen kan I tilbringe dagen som I vil, eller se mere af Island på en formiddags tour. Var I ikke i den blå lagune på ankomstdagen gøres dette på jeres tur til lufthavnen og afrejse til Kastrup.
 • Prisen er baseret på 2 personer i dobbeltværelse
 •  Inkluderet
  • Fly T/R fra kastrup
  • 3 x overnatning på Centerhotel Midgardur eller tilsvarende inkl. morgenmad og 1 adgang til spaområde
  • Indgang til Blue Lagoon, Comfort Class inkl. Silica Mud Mask, håndklæde og 1 drikkevare.
  • Guided Golden Circle dagstur herunder indgang til geotermisk bad Fontana
  • Bus til Blue Lagoon fra lufthavn / hotel, enten ved ankomst eller hjemrejse.
 • Ikke inkluderet
  • Evt. spa behandlinger i Blue Lagoon.
  • Transport fra lufthavn til hotel og fra hotel til lufthavn
  • Håndklæde i Fontana
 • Periode: Oktober til April