Wellness – Blue Lagoon & Krauma

Wellness – Blue Lagoon & Krauma

kr. 3740 per person

En dejlig forlænget wellness weekend i Island. Nyd det nybyggede Krauma spa før de andre!

En dejlig forlænget wellness weekend i Island for veninderne eller måske kæresten kan lokkes, med lidt godt til gane og mave. Der bliver massere tid til afslapning i den friske luft. I kommer til at opleve nogle af Islands lækreste spa badeDen Blå Lagune og Krauma. Hotellet I bliver indkvarteret på i Reykjavik er godt og ligger lokalt. Det har ovenikøbet sin egen spa oplevelse.

Der bliver også tid til et besøg ved det geotermiske område Deildartunguhver og nogle af Islands flotte vandfald.

 

Reykjavik by

Reykjavik er som hovedstad i Island den mest livlige by på Island. Her finder man gode restauranter hvor man kan få alt hvad hjertet kan begære. Fisk og lammekød er noget af det som Islændingen er specialister i. Fisken er friskfanget fra havet omkring Island og lammekødet er fra fritgående lam der går op i bjergene hele året.

De fleste større modehuse har også fundet vej til Reykjavik og så er der alle de lokale designere som bestemt er et besøg værd. Vogue har lavet denne guide til hvad man skal opleve på “the coolest street in Reykjavik” som hedder Laugavegur.

Lokalt håndværk er også en stor del af shoppingmiljøet i Reykjavik, hvor der laves alt fra den klassiske strikkede islandske sweater til keramik og kunst.

 

Dette bliver en wellness weekend som vil give energi i lang tid efter I er kommet retur til Danmark!

 

Kontakt os nu med jeres ønsker

 

Bestil via bestillingsfunktionen til højre / nedenfor. Her vil I også kunne finde priser for de datoer I overvejer.

 

I er også altid velkommen til at kontakte osmail@outsidetravel.dk / tlf. 3058 7869 med jeres ønsker til dato og indhold for jeres ferie i Island.

Del nu:
 • Destination
 • Afrejse tidspunkt
  Hele året
 • Inkluderet
  Blue Lagoon
  Hotel
  Krauma
  Morgenmad
 • Ikke inkluderet
  2 voksne & 2 børn
  2WD bil
  4WD bil
  Aftensmad
  Båd
  Dansk rejseleder
  Familieværelse
  Fly
  Fontana spa
  Frokost
  Golden Circle tur
  GPS
  Guided gletsjertur
  Guided Isgrottetur
  Hostel / Guesthouse
  Hotel Reykjavik
  Indenrigsfly
  Måltider som beskrevet
  Privat Tur
  Prof. Guide
  Sportscamper
  Startgebyr Blue Lagoon Challenge
  Super Jeep
  Transport
1
Dag 1 - Ankomst
Efter I er ankommet til Island, vil der kun være Reykjanes Peninsula imellem jer og den energiske hovedstad Reykjavik. Turen over laveområdet tager ca. en time fra lufthavnen.
På vejen til Reykjavik stoppes ved Blue Lagoon, hvor I kan nyde det dejlige blå vand. Det er en dejlig fornemmelse at få varmet kroppen igennem efter flyveturen. Denne naturlige pool med geotermisk opvarmet vand er en oplevelse i sig selv. Vandet er kendt for sine gode effekt på huden.
Den første bosætter på Island byggede sin farm på halvøen hvor Reykjavik ligger i dag. Byen fik i øvrigt sit navn grundet alle de varme kilder som lå i området. Reykjavik betyder “den rygende bugt”.Centrum ligger kun fem minutter fra vores moderne hotel i Reykjavik, og står klar med et væld af oplevelser såsom restauranter, caféer, klubber og kulturelle begivenheder. Det anbefales at tage en tur hen for at se nordlysene i løbet vinteren, med enten båd, bus eller jeep, mens du overnatter i Reykjavik. (Dette er ikke inkluderet i prisen).
2
Dag 2 - Tur til Krauma
Morgenmad på jeres hotel. Denne dag får I kombineret historie, naturligt opvarmede geotermisk bad og afslapning. I besøger det vestlige Island og får en rigtig islandsk oplevelse ved at besøge steder hvor der normalt ikke kommer så mange. Stederne er skønne.
Dagen starter med Deildartunguhver geotermiske område, som er Europas højeste udstrømmende hot spring. Lige ved siden af ​ligger Krauma Geotermisk bad. Det varme vand der benyttes i Krauma badet stammer fra Europas mest kraftfulde varme kilde Deildartunguhver som opnår temperature på op til 100° C. For at opnå den perfekte badetemperatur blander Krauma varmt vand med koldt vand fra Rauðsgil, der stammer fra gletsjeren Ok, den mindste gletscher på Island. Krauma byder på fem afslappende naturlige geotermiske bade, et koldt karbad for at få din blodcirkulation i gang, to beroligende saunaer og et afslapningsrum, hvor du kan hvile ved pejsen mens du lytter til beroligende musik.
Derfra vil du besøge Hraunfossar vandfald, eller Lava Falls - smukke og usædvanlige naturlige fænomener. Klare, kolde vandløb af underjordisk vand siver gennem lava og løber som små vandfald og strømmer ind i Hvita-floden. Sidste stop er Reykholt, et af Islands mest betydningsfulde historiske steder. Reykholt er mest berømt for at være hjemsted for Islands mest kendte forfatter Snorri Sturluson i årene 1206-1241. En gammel geotermisk opvarmet pool, Snorralaug, er opkaldt efter ham. Det er en af ​​de få ting, der er bevaret fra Islands middelalderlige periode. I er tilbage i Reykjavik tidlig aften.
3
Dag 3 - Hjemrejse
Morgenmad på hotellet. Hvis I flyver ud om eftermiddagen kan I tilbringe dagen som I vil, og udforske ReykjavikVar I ikke i den blå lagune på ankomstdagen gøres dette på jeres tur til lufthavnen og afrejse til Kastrup.
 • Prisen er baseret på 2 personer i dobbeltværelse
 •  Inkluderet
  • 2 x overnatning på Centerhotel Midgardur eller tilsvarende inkl. morgenmad og 1 adgang til spaområde
  • Indgang til Blue Lagoon, Comfort Class inkl. Silica Mud Mask, håndklæde og 1 drikkevare.
  • Guided dagstur til geotermisk område og vandfald herunder indgang til geotermisk bad Krauma
  • Bus til Blue Lagoon fra lufthavn / hotel, enten ved ankomst eller hjemrejse.
 • Ikke inkluderet
  • Evt. spa behandlinger i Blue Lagoon.
  • Transport fra lufthavn til hotel og fra hotel til lufthavn
  • Håndklæde i Krauma
  • Fly T/R fra kastrup (ca. kr. 2.000 afhængig af tidspunkt)
 • Periode: Hele året
 • Vi er gerne behjælpelige med at booke fly